WOW: Je kunt trouwen in de McDonald's (en zó ziet dat eruit)

Relaties door Rochèll

Eén Big Mac, zes kipnuggets, een franse friet en natuurlijk een milkshake. Bestellen bij de McDonald's is voor jou altijd een feestje. Deel je die voorliefde voor de gele M met je partner? Dan hebben we goed nieuws. Het is nu namelijk mogelijk om in de McDonald's te trouwen. Dromen worden werkelijkheid!

Trouwen in de McDonald's

Zie je het al voor je? Met een bosje bloemen in je hand loop je richting het altaar. Terwijl je die kant op loopt, komt de geur van versgefrituurde kipnuggets op je af. En daar beloven jullie elkaar de eeuwige liefde, op de plek waar jullie het liefste samen zijn. In de McDonald's in Hong Kong is het allemaal mogelijk. Nu maar hopen dat de McDonald's in Nederland even meeleest!

Lees ook: mooiste McDonalds filialen van de wereld

Verschillende pakketten

Er zijn vier verschillende pakketten beschikbaar, met prijzen tussen de 350 en 1150 euro. Een bruiloft in de McDonald's wordt de 'Happiness Party' genoemd. Het filiaal van de McDonald's is twee uur lang beschikbaar voor jou, je partner en je bruiloftsgasten. In het goedkoopste pakket zit een ceremoniemeester en een audio-installatie inbegrepen. Het duurste pakket maakt je bruiloft nog net iets specialer. Zo kun je McDonald's trouwringen, een taart van appeltaartjes en een bruidsboeket van ballonnen verwachten.

YouTuber Safiya Nygaard deelde eerder al een video over haar bruiloft in de McDonald's. Ook zo benieuwd? Zo zag dat eruit: