Mc-watte? McDonalds organiseert McWeddingparty's

Relaties door Marleen_S

Waar je vroeger een kinderfeestje hield in de ballenbak met een doos kipnuggets, kun je bij McDonalds sinds kort ook je trouwreceptie laten organiseren. McDonalds, voor al uw vreetfeesten en huwelijkspartijen! Happy meal, dominee?

 
Romantisch een McMuffin met je hubby aansnijden om vervolgens met een aardbeienmilkshake te toasten op een fan-fastfood-tastisch huwelijk. Ja, het is de natte droom van iedere McDonalds-liefhebber. Want waar je voor het eerst het plastic rietje deelde met je lover, wil je natuurlijk ook graag vieren dat jullie dat voor de rest van jullie leven willen doen.

Budget bruidspaar

Het kan gelukkig allemaal in Japan. De plek waar honden een eigen kledinglijn hebben en waar ze de meest idiote beautytrends keer op keer weten te bedenken. Ondanks hun voorliefde voor dure designerspullen, kennen ze in Japan ook het begrip budget. En wat doe je als je als bruidspaar met een gapend gat in de portemonnee zit? Precies, dan ga je op zoek naar goedkope alternatieven.
 
En met een paar dollars voor een compleet Big Mac-menu is McDonalds een heel budgetvriendelijke weddingplace to be. Begrijpelijk dat McDonalds dus een geliefde plek is voor toekomstige echtparen die een beetje krap bij kas zitten. En na tig oproepjes van vaste klanten om een receptieservice aan te bieden, is de Japanse McDonalds overstag. De goedlachse medewerkers presenteren u: de McWeddingparty! Wilt u daar frietsaus bij?
 
McTrouwjurk en opblaasbare ringen
Voor een omgerekende € 275,- kun je al een complete McWeddingparty door de fastfoodketen laten organiseren. Het basispakket bestaat uit een decor naar keuze, bijpassende plastic versieringen en natuurlijk een lekkere Happy Meal. Heb je iets meer geld te besteden? Dan krijg je voor € 953,- cadeautjes voor al je gasten, worden de uitnodigingen helemaal voor jou gepersonaliseerd, krijg je een kristallen replica (why?) van het McDonalds-restaurant en kun je ook bijpassende accessoires verwachten voor zowel de bruid als de bruidegom. Opblaasbare ringen, een hoed van ballonnen voor hem en een dito opblaasjurk voor haar. You name it, you get it.
 
Mc-ja-ik-wil
Hoe de Japanse McDonalds op het idee kwam? “Verschillende klanten vertelden ons dat ze elkaar voor het eerst in McDonalds hadden ontmoet”, vertelt een woordvoerder aan Daily Mail. “Deze bijzondere connectie is precies de reden waarom we het mogelijk wilden maken om trouwpartijen en jubileumfeestjes hier bij ons te vieren.” Veel McDonaldsketens in Japan sluiten zich bij het concept aan. Van drie locaties is het aantal inmiddels gegroeid naar vijftien McDonalds-restaurants waar je jouw aanstaande een volmondig Mc-ja-ik-wil kan geven.
 
Op de website van McDonalds kun je jouw McWeddingparty helemaal van begin tot McFlurry plannen. En er is voor elk wat wils, wat voor budget je ook hebt. Moet je er alleen wel even voor naar Japan reizen, want in Europa is het nog niet mogelijk om McDonalds als jouw weddingplanner te benoemen. Ach ja, heb je er wel gelijk een mooie huwelijksreis bij.
 
Zou jij bij McDonalds jouw trouwfeest vieren? Of blijf je er liever gewoon af en toe een hamburgertje scoren?