10 toffe ideeën voor je 30e verjaardag

Vrije tijd door Daniëlle

Het vieren van je 30ste verjaardag is niet niks: dat moet groots gevierd worden! Je wordt overigens maar één keer 30. Je kunt je 30ste verjaardag op een stijlvolle en leuke manier vieren. Wij geven je wat leuke ideeën om een toffe verjaardag te vieren. 

Lees ook: Met deze hacks bespaar je bakken met geld op je boodschappen

Themafeest

Gelukkig kun je - ook als je 30 bent, wees niet bang - altijd nog lekker gek en jong zijn. Het is dus ook hartstikke leuk om op je 30ste verjaardag een thema feest te organiseren. Dit kunnen verschillende thema's zijn, denk aan disco, pyjama, Hawaii of lekker Hollands. Wees creatief!

Woman Only!

Hoe leuk is het om op je 30ste verjaardag omringd te worden door je beste vriendinnen. Op jouw 30ste verjaardag zijn geen mannen toegestaan en doen jullie alleen maar typische meiden-dingen. En daar hoort natuurlijk een lekkere cocktail bij!

Red Cup Party

Zoals we net al zeiden word je maar één keer 30, dus er mag zeker wel wat drank geschonken worden. Haal zoveel mogelijk red cups in huis en (natuurlijk) zo veel mogelijk booze en pingpongballetjes voor de bierpong!

Spelletjesavond

Ben je niet zo van de drank en de drukte? Organiseer dan een leuke spelletjesavond met je vriendengroep. Je kunt goedkope prijsjes kopen bij een winkeltje en deze winnen met bijvoorbeeld een potje bingo of rummikub. Nog leuker: maak je eigen spel!

Cocktailparty

Een super leuke manier om je 30ste verjaardag te vieren is natuurlijk met cocktails. Je kunt ze zelf maken maar je kunt ook een cocktailcateraar inhuren zodat jij lekker kan genieten van jouw verjaardag. Niet zo'n fan van cocktails? Probeer dan eens een wijnproeverij.

Tuinfeest

Het is eigenlijk al vanzelfsprekend: wanneer het zonnetje schijnt op jouw verjaardag is het voorbestemd om in de tuin gevierd te worden. Dus: huur een partytent, nodig al je vrienden uit, zorg voor lekkere hapjes en leuke tuindecoratie. Denk aan verlichting en het belangrijkst: slingers en veel balonnen!

Diner

Voor de keukenprinsessen die altijd te vinden zijn in de keuken is het leuk om een chique en lekker diner te organiseren op hun 30ste verjaardag. Dit kun je zelf koken, maar je kunt ook een kok inhuren of  met je gasten buiten de deur gaan eten.

Stripper Time!

Wil jij je women only feestje naar een hoger level tillen en een orgineel verjaardagsfeest geven? Doe eens gek en laat je vriendinnen een stripper (of twee) inhuren!

Verwendag

Ben jij niet zo van de verjaardagen, de drukte en het verzorgen van gasten? Geen probleem, maar je moet jezelf op deze speciale dag wel lekker verwennen. Bezoek je favoriete spa, drink een lekker kopje koffie in dat leuke koffietentje op de hoek of doe even een dagje helemaal niks. It's your day, so it's up to you!

Weekendje weg

Niks is leuker dan je verjaardag in een ander land vieren. Het voelt op de een of andere manier toch altijd nét even wat specialer en anders dan als je het in je thuisland viert. Waarom? Geen idee, waarschijnlijk door het lekkere weer. Wil jij je verjaardag dus extra speciaal maken? Boek dan lekker een ontspannend (of niet) weekendje weg met je vriendinnen of alleen.

via GIPHY

Lees ook: 5 tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest