Dit zijn de leukste cadeautjes om aan je partner te geven voor Valentijnsdag

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Valentijnsdag staat alweer voor de deur. Met Valentijnsdag wil je aan jouw geliefde laten zien hoeveel je van ze houdt. Wil jij jouw valentijn een bijzonder cadeau geven dit jaar? Dit zijn de leukste cadeautjes om aan je partner te geven voor Valentijnsdag.

Lees ook: Bijna Valentijnsdag! Zó schrijf jij de perfecte liefdesbrief

Een bijzondere ervaring

Heb je een valentijn die eigenlijk alles al heeft? Dan is een unieke ervaring cadeau doen een ideaal cadeau. Kijk ter inspiratie naar hun favoriete activiteiten en verzin een unieke date hier omheen. Ga bijvoorbeeld samen naar een creatieve workshop. Of als je partner meer van relaxen houdt is een spadagje ook een topidee!

Een DIY cadeautje

Je kan natuurlijk een cadeautje kopen, maar hoe romantisch is het om zelf iets te maken? Denk aan een fotoalbum of een boek met al jullie mooiste herinneringen. Een andere leuke DIY is een mason jar gevuld met alle redenen voor waarom je van diegene houdt. Heb je een talent zoals haken, breien of sieraden maken? Dan kun je natuurlijk ook een uniek kledingstuk of accessoire voor ze maken.

We're not really strangers - koppels editie

Is dit jaar jullie eerste Valentijnsdag samen? Dan is dit het perfecte moment om elkaar nog beter te leren kennen. Bij dit unieke kaartspelletje kunnen jij en je partner elkaar leren kennen op een heel nieuw, diep niveau. Jullie stellen elkaar betekenisvolle vragen om jullie connectie te verdiepen. Dit spelletje zorgt voor een intiem gesprek en een romantische avond.

We're Not Really Strangers Couples Edition Kaartspel - €39,-

Een gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerde cadeau's zijn altijd goed! Ga na wat jouw partner echt leuk vindt of vaak zou gebruiken. Denk hierbij aan sieraden met jouw voorletter erin gegrafeerd of juist jullie jubileumdatum (dat eerste is een geweldig idee als je partner toevallig een Swiftie is). Je kan ook verschillende soorten kunstwerkjes laten maken voor je partner. Of maak het humoristisch en ga voor sokken met jouw gezicht erop.

Film bucketlist

Zijn je valentijn en jij echte filmliefhebbers? Dan is het geven van een film bucketlist een superleuk idee voor valentijnsdag. Hierdoor geven jullie jezelf een doel om samen naartoe te werken. En daar houdt de pret niet op. Want nu heb je altijd een excuus om een filmavondje te organiseren samen.

Film bucket list krasposter - €20,95

Een seksspeeltje

Wil jij Valentijnsdag op een spicy manier aanpakken? Geef dan een seksspeeltje cadeau! Het leukste is dan natuurlijk om een seksspeeltje te geven dat jullie samen kunnen gebruiken.

Lustify Vibrerend Ei 3.0 - Met App - Vibrators Voor Vrouwen - Sex Toys voor Vrouwen - Sex Toys voor Koppels - Valentijn - €49,95

Lees ook: Op date met jezelf: 5x leuke ideeën