Dit zijn de sterrenbeelden die het liefst thuis blijven op een vrijdagavond

Vrije tijd door Maya Luz

De vrijdagavond is het begin van je weekend. Dit is het moment voor een gezellige vrijmibo. Maar sommige mensen vinden een avondje op de bank eigenlijk veel fijner dan de deur uitgaan. Dit zijn de sterrenbeelden die liever thuis blijven op een vrijdagavond.

Lees ook: Dit is welk type jij bent in een groepsapp, op basis van je sterrenbeeld

Ram

Vuurtekens zijn energiek. Het is dus eigenlijk best verrassend dat ze enorm kunnen genieten van een vrijdagavond op de bank. Dit teken geeft zelfs de voorkeur aan een avondje thuis in plaats van uitgaan. Dit komt doordat Rammen natuurlijke leiders zijn. Ze zijn de hele week druk en hard aan het werk en daardoor hebben ze in het weekend een momentje nodig om bij te komen. Dit sterrenbeeld raakt als ze moe zijn snel geïrriteerd door grote menigtes. De vrijdagavond is dus hun uitrust momentje, hun selfcare avond. Maar de kans is groot dat ze de rest van het weekend wel een volle planning hebben.

Stier

Na een lange week wil een Stier niks anders doen dan hun laptop wegleggen en lekker onder een dekentje kruipen. Ze willen even lekker bijkomen en dat doen ze het liefst in hun eigen huisje. Stieren steken veel tijd in het decoreren van hun huis. Dit sterrenbeeld is een echte home body, ze vinden het dan ook erg belangrijk dat hun huis echt een thuis is. Stieren zijn daarnaast ook enorme foodies. Ze bestellen op een vrijdagavond daarom een heerlijke maaltijd waar ze waarschijnlijk al de hele dag naar uit hebben gekeken. Ze brengen de avond op de bank door met hun maaltijd en hun favoriete serie.

Kreeft

Stieren zijn enorme home bodies, ditzelfde geldt voor Kreeften. Het kost dan ook veel moeite om dit sterrenbeeld op een vrijdagavond het huis uit te sleuren. Kreeften zullen eens in de zoveel tijd wel zin hebben om op de vrijdagavond te socialiseren, maar over het algemeen blijven ze veel liever thuis. Ze hebben het liefst om vijf uur al hum pyjama aan, kijken dan een filmpje of twee en gaan dan vroeg naar bed. Dit sterenbeeld ziet het weekend als de tijd om bij te komen na een lange week. Een kleine tegenslag kan het humeur van de Kreeft dan al snel verpesten. Op vrijdagavond zijn ze kwetsbaar en dus willen ze lekker onder een dekentje kruipen. Een Kreeft leeft niet voor niks in zijn schulp.

Lees ook: De leukste activiteiten voor een perfecte ‘girly’ middag