De leukste activiteiten voor een perfecte ‘girly’ middag

Vrije tijd door Esra

Wil jij binnenkort wat leuks gaan doen met je vriendinnen, maar heb je nog geen idee wat jullie willen doen? Met onze tips ga jij gegarandeerd een gezellige middag tegemoet! Zin in een échte meidenmiddag? Lees dan snel verder, wij delen de leukste activiteiten voor een perfecte 'girly' middag.

Nagels lakken

Het is natuurlijk mogelijk om je nagels te laten lakken in een nagellakstudio, maar is het niet veel leuker om het zelf te doen? Haal de producten uit de kast of koop eventueel producten in de winkel en ga aan de slag! Zoek inspiratie op internet en leef je uit. Tip: het is ook mogelijk om nagellaksets te kopen met gellak.

Kaarsen/ borden/ mokken verven

Haal de verfspullen uit de kast en koop een aantal witte kaarsen, borden en/of mokken. Stal alles netjes uit over de tafel en laat je creativiteit helemaal zijn gang gaan. Niet alleen is het erg leuk om te doen, het ziet er ook nog eens super schattig uit.

Lees ook: Dingen die je moet bespreken vóórdat je samen gaat wonen met een vriendin

Haren en make-up

Elkaars haren en make-up doen, meer ‘girly’ dan dat ga je het niet krijgen... Wees creatief en zet elkaar even helemaal in het zonnetje. Kies je voor een leuke knot, een strakke staart of lieve vlechtjes? En probeer ook eens nieuwe make-up technieken uit. Hoe leuk!

Bordspellen mét een wijntje

Het klinkt misschien ouderwets of simpel, maar het is heel leuk én gezellig. Trek een heerlijk wijntje open, dim de lichten, kies jullie favoriete spellen uit en ga een perfecte ‘girly’ middag tegemoet. Klets gezellig bij onder het genot van een wijntje en de leukste spellen... Dat klinkt toch geweldig?

Picknick in het zonnetje

Schijnt de zon? Pak dan een picknickkleed uit de kast en ga naar buiten. Haal allerlei lekkere snacks en drankjes en zoek een mooi plekje op in de natuur. Geniet van elkaars gezelschap, speel leuke spellen en ga op in de natuur. Dit klinkt als een heerlijk, rustgevende middag vol gezelligheid.

Chocolade fondue

Fan van chocolade? Wacht dan niet langer en organiseer een chocolade fondue middag. Koop allerlei lekkere etenswaren die je in de chocolade wilt dippen en zet deze op tafel. Pak een prikkertje en ga genieten van de heerlijke etenswaren gedipt in chocolade.

Bakken/ koken

Hoewel het soms fijner is om alleen te koken, is het met vriendinnen juist gezelliger om samen te koken. Kies een gerecht uit dat iedereen lekker vind, haal de ingrediënten in huis en ga aan de slag! Klaar? Steek een aantal kaarsen aan en ga genieten van het overheerlijke eten. Eet smakelijk!