Wow! 6 gekke guinness world records die jij kan proberen te verslaan

Vrije tijd door Jennifer

Vooral in de zomermaanden slaat de verveling sneller toe. Je bent vrij van je werk of studie, misschien wel op vakantie, en hebt ineens heel wat tijd over. Wie weet is dit wel het juiste moment om een wereldrecord te verbreken. Ja, ook jij kan dit! Sommige guinness world records zijn namelijk wel een poging waard.

Lees ook: Van rietjes tot menselijke domino: 5 bijzondere Guinness World Records

Wc-papier stapelen

Wc-papier kan iedereen met gemak op elkaar stapelen. Dat is helemaal niet moeilijk. Wel wordt het een uitdaging, wanneer het onder tijdsdruk moet. Het record wc-papier stapelen staat namelijk op 28 wc-rollen binnen 30 seconden. Wow! Dat klinkt als veel, maar probeer het eens tijdens een lang bezoek aan het kleine kamertje.

Marathon tv kijken

Als je dol bent op tv kijken, wil je deze uitdaging vast aangaan. Hoe relaxt ook dat je alleen maar tv hoeft te kijken. Wel lineaire tv, hè. Eén ding: doe dit langer dan 94 uur. Dat is bijna vier hele dagen. Wanneer je het precies zo lang volhoudt, verschijnt je naam tussen de guinness world records!

Pizza eten met mes en vork

Dit is een van de lekkerste guinness world records. Grote kans dat je je pizza altijd met de hand eet, maar probeer het eens met mes en vork. Misschien kun je dan het wereldrecord verbreken. Je moet een pizza van 30,48 centimeter (12 inch) binnen 23.62 seconden opeten, maar dus wel met mes en vork. Wie weet versla je dan het huidige record, die nu op naam staat van de Filipijnse Kelvin.

Geblinddoekt M&M’s eten met stokjes

Ben je gek op M&M’s en sushi? Dan is dit wereldrecord perfect voor jou! Wees wel gewaarschuwd: het is geen makkelijke. Je moet namelijk geblinddoekt meer dan twintig M&M’s eten met stokjes. Dat klinkt als een flinke uitdaging, hè? Toch is het niet onmogelijk blijkbaar en misschien blijk je wel een natuurtalent.

Meeste sokken om één voet

De meeste mensen dragen één sok om elke voet. Dat is ook meer dan genoeg natuurlijk, tenzij je het wereldrecord wilt verbreken. Ja, ook hier zit een record op. Huh? Je hebt twee mogelijkheden om in het guinness world records boek te komen. Als je écht snel bent, moet je meer dan 28 sokken om één voet doen binnen 30 seconden. Al moet je bij de tweede optie alsnog wel snel zijn. Er is namelijk ook een record voor meeste sokken om één voet binnen een minuut. Dit record staat op 52. It’s up to you.

M&M’s stapelen

Tot slot nog een wereldrecord met M&M’s en eentje die heel makkelijk lijkt om te verslaan. Alleen is het in werkelijkheid waarschijnlijk een stuk lastiger. Eerder stond het record op vijf snoepjes dankzij de Britse Will Cutbill, maar hij is verslagen door de Iraakse Sadeq. Hij stapelde zeven M&M’s op elkaar in minder dan twee minuten. Het is even oefenen, maar wie weet lukt het je om er nog één extra bovenop te krijgen. Tip van een natuurkundige: sommige M&M’s hebben een platter stukje aan de onderkant. Succes!

Lees ook: Rolf (61) heeft 278 piercings op zijn penis: “Ik heb nog steeds geweldige seks”