Dingen waarvan mannen beweren dat ze het niet willen, maar stiekem wel leuk vinden

De maatschappij door Esra

Er zijn een heleboel dingen waarvan mannen beweren dat ze het écht niet willen, totdat je ze beter leert kennen. Dan blijken ze (ja, óók de aller stoerste mannen) veel van die dingen stiekem juist heel erg leuk te vinden. Benieuwd om welke dingen dit gaat? Lees dan snel verder.

“Wil je me helpen?”

Hoewel veel mannen beweren dat ze houden van zelfstandige vrouwen, vinden dezelfde mannen het maar al te fijn als een vrouw hen nodig heeft. Dat een vrouw de hulp nodig heeft van een man laat hem niet alleen belangrijk voelen, ook wordt het gevoel van mannelijkheid hierdoor bij hem versterkt. Want ja, mannen willen nou eenmaal de held uithangen.

Bloemen krijgen

Sommige mannen vinden het te ‘vrouwelijk’ om bloemen te krijgen. Zij beweren dat de man bloemen hoort te kopen voor de vrouw en niet andersom. Tóch zijn er ook veel mannen die het wél heel leuk vinden om eens verrast te worden met een bosje bloemen. Hoewel het bij hun waarschijnlijk wel meer om het gebaar van het krijgen van een cadeau gaat, dan de bloemen zelf.

'Gestolen' truien

Ook al zeuren mannen wel eens over het feit dat ze hun trui alwéér kwijt zijn, vindt bijna iedere man het heel aandoenlijk als hun partner rondloopt in één van hun oversized truien. Toch willen ze het na een tijdje wel écht terug, maar waarschijnlijk geven ze daar dan wel weer een andere voor terug. Ideaal!

De vrouw die betaald

Onder andere door de opkomst van het feminisme is het niet meer vanzelfsprekend dat de man voor (bijna) alles betaald. Toch zien veel mannen het betalen van de eerste date wel nog steeds als iets dat hun ‘mannelijkheid’ een boost geeft. Máár dit betekent niet dat ze het niet aantrekkelijk vinden als de vrouw zich zelfstandig en financieel onafhankelijk opstelt door aan te geven zelf te willen betalen.

Little spoon

Veel mannen willen tijdens het slapengaan per se de ‘big spoon’ zijn, want volgens hen is de ‘little spoon’ voor de vrouwen. Maar stiekem willen ook de mannen soms wel eens opgekruld in de armen van hun partner liggen.

Een verwenmoment voor het gezicht

Iets waarvan mannen écht niet gaan toegeven dat ze er stiekem heel erg van genieten, is het laten pamperen van hun gezicht. Denk aan het plukken van de wenkbrauwen, het opdoen van een maskertje of het in model brengen van de haren.