Zien! Ryan Gosling dropt speciale kerstversie van Barbie-hit I'm Just Ken: "fijne kerst Barbie"

Media door Jennifer

In Nederland wordt het een koude, stormachtige kerst. Gelukkig kun je jezelf opwarmen met warme chocolademelk, glühwein én de speciale kerstversie van Ryan Gosling zijn Barbie-hit I'm Just Ken. OMG? Speciaal voor de fans van Ken en de live-action film dropt de acteur een nieuwe versie met gezellige jingle bells van hem en Mark Ronson. Natuurlijk kan een kerstboodschap aan zijn liefje Barbie niet ontbreken!

Kerstversie van Barbie-hit I'm Just Ken

Niet alleen de Barbie live-action film zelf was een groot succes afgelopen zomer, ook diverse soundtracks kregen goede reacties. Fans en kijkers van de film waren we vooral erg onder de indruk van I'm Just Ken, gezongen door acteur Ryan Gosling (oftewel Ken in de film). Nog steeds luisteren mensen graag naar het nummer. Het is dan ook niet gek, dat Ryan nu met een speciale kerstversie komt. Mariah Carey, move over! Op YouTube heeft hij een videoclip gedropt, waarin Ryan en muziekproducer Mark Ronson de kerstversie van I'm Just Ken laten horen. Voorafgaand aan het bijzondere optreden grapt Ryan nog: "De wereld mag Kens stem hebben, maar alleen Barbie mag zijn ogen hebben." Vervolgens zien we een videoclip volledig in kerstsfeer met overal gekleurde lichtjes. Aan het einde van de video wenst 'Ken' zijn 'Barbie' (en de rest) of course ook nog een fijne kerst. Aww!

Hieronder kun je de kerstversie van I'm Just Ken zelf beluisteren én het optreden van Ryan bekijken:

Controversiële film

Het liedje I'm Just Ken uit de Barbie live-action film werd niet voor niets een groot succes. Het nummer laat namelijk een meer gevoelige, persoonlijke kant van de man zien. Ineens zien we niet alleen iemands buitenkant, maar ook wat een man kan denken. Zo strugglet Ken in de film met zichzelf. Hij weet niet goed, hoe hij zich moet gedragen. Volgens de makers van de Barbie live-action film hebben ze eigenlijk ook veel meer geschreven over Ken. Mogelijk zien we deze verhaallijnen terug in een spin-off over Ken. Of en wanneer de spin-off komt is echter niet bekend. Ze zitten nu sowieso nog in de creatieve fase. Nou, we wachten geduldig af.

Lees ook: Wacht effe: komt er een spin-off film over Ken (van Barbie)?