Yes! Vanaf vandaag kun je de Barbie live-action film streamen bij HBO Max

Media door Jennifer

Grote kans dat je de Barbie live-action film niet hebt gemist. In Nederland alleen al was Barbie namelijk de best bezochte film. Afgelopen zomer had elke lover en hater het over Barbie (en Oppenheimer). Mocht je de film toch gemist hebben, heb je misschien geluk. Vanaf vandaag kun je de Barbie film namelijk streamen bij HBO Max. OMG!

Barbie film: vanaf nu te streamen bij HBO Max

Waarschijnlijk heeft elke streamingdienst gevochten om de succesvolle Barbie live-action film. Afgelopen zomer hebben heel wat mensen de film al gezien op het witte doek, en de recensies zijn voornamelijk positief. Natuurlijk zijn er altijd wel wat haters, die misschien gewoon niet van Barbie houden. Maar de film was wel een grote hit. In Nederland is het zelfs de best bezochte film, maar waarschijnlijk ook in veel andere landen. Een streamingdienst met de Barbie film krijgt dan ook gegarandeerd meer abonnees erbij. En HBO Max is de lucky one: vanaf vandaag is de Barbie film te streamen bij HBO Max. Yes!

In de film zien we natuurlijk het leven van Barbie, gespeeld door Margot Robbie. Eerst is haar leven helemaal perfect en geniet ze elke dag, ondanks dat ze telkens hetzelfde beleeft. Dan begint Barbie plots te veranderen en denkt ze aan de dood. Huh? Daar blijft het niet bij, want vervolgens krijgt ze op een dag ook last van cellulite en platte voeten. Oh no! Om het op te lossen reist ze naar de echte wereld. Wat blijkt? Daar woont namelijk het kind die met haar speelt, maar dat kind is niet gelukkig. Aww. Natuurlijk beleeft ze in de echte wereld allemaal avonturen en ontdekt ze een hoop nieuwe dingen.

Record aan awardnominaties

Onlangs is de hitfilm Barbie overigens beloond met een record aan awardnominaties. Bij de Critics Choice awards is de film namelijk genomineerd in achttien categorieën. Daarmee verbreekt de film het record van de films Everything Everywhere All at Once en The Shape of Water, die allebei veertien keer genomineerd zijn. De Barbie film is onder meer genomineerd voor beste actrice (Margot Robbie), bijrol man (Ryan Gosling), bijrol vrouw (America Ferrera) en voor hun soundtracks Dance the Night van Dua Lipa, What Was I Made For? van Billie Eilish en I'm Just Ken.

Op 14 januari 2024 worden de Critics Choice awards uitgereikt. In de tussentijd kun je dus lekker de Barbie live-action film opnieuw bekijken of voor het eerst zien via streamingdienst HBO Max. Dat wordt een very, merry pink christmas!

Lees ook: Wacht effe: komt er een spin-off film over Ken (van Barbie)?