Deze sterrenbeelden zijn het beste in dirty talken

Intiem door Maya Luz

Dirty talken in bed is soms ontzettend spannend, maar soms ook een beetje ongemakkelijk. Je moet er maar talent voor hebben. Als jij het bed in duikt met een van deze sterrenbeelden, weet je zeker dat je te maken hebt met een goede dirty talker.

Lees ook: Meer zin in seks tijdens de ongesteldheid? Zo zit dat!

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen staat sterk in verband met de planeet Mercurius, de planeet die staat voor communicatie. Je kan dus wel zeggen dat Tweelingen goed zijn met woorden. Maar dit is niet het enige dat ze goede dirty talkers maakt. Tweelingen zijn ook erg speels en passen zich goed aan. Ze weten dus altijd wat ze tegen hun partners moeten zeggen om ze op te winden. Tweelingen zijn erg intelligent en dus maken ze ieder sensueel gesprek diepgaand op een manier die hun partner betoverd.

Weegschaal

De Weegschaal staat voor balans. Dit sterrenbeeld vindt anderen op hun gemak stellen erg belangrijk. Hierdoor is dit sterrenbeeld erg goed in door middel van woorden, een sensuele en veilige omgeving creëren voor hun bedpartners. Je voelt je bij een Weegschaal daardoor altijd gewild en geliefd. En als het op flirten aankomt, is de Weegschaal een echte kampioen. Ze weten precies wat ze moeten zeggen om je te laten blozen.

Schorpioen

Schorpioenen zijn erg sensuele mensen die wel houden van een beetje variatie in de slaapkamer. Dit sterrenbeeld is mysterieus en doordringend. Ze kunnen aflezen wat hun partner het liefste wil en hier spelen ze op in. Dirty talk van een Schorpioen is intens en overtuigend. Ze gebruiken hun woorden om hun partner helemaal gek te maken. Hun uitspraken in bed zijn gedurfd maar erg effectief. Als je het bed deelt met een Schorpioen, verwacht dan dus zeker een spannende ervaring waar je achteraf waarschijnlijk even van bij moet komen.

Steenbok

De ambitieuze en gedisciplineerde Steenbok komt misschien niet over als een goede dirty talker, maar dit sterrenbeeld kan enorm verrassen. Steenbokken willen het liefst overal goed in zijn, dus ook in seks. De tijd en energie die ze in hun werk of studie steken, willen ze ook besteden aan hun partners laten genieten. Ze communiceren extreem goed over wat ze willen, maar communicatie over wat hun partner wil is net zo belangrijk. Dit sterrenbeeld is misschien niet altijd even goed in hun emoties uiten, maar als het op seksuele gevoelens aankomt laten ze alle remmen los. Hierdoor wordt hun gerichte en intentionele dirty talk erg effectief.

Lees ook: Door deze feitjes over je vulva ga je anders over seks denken