7 kruiken die je wil hebben!

Cadeaus & hebbedingetjes door Juliët

Brrrr de dagen worden steeds kouder. Hoe lekker is het dan om met een kruik op de bank te liggen of lekker in bed? Heerlijk! Wij hebben de meest hippe kruiken voor je uitgezocht. Deze moet je gewoon hebben!

Kruiken

Een kruik is een ideaal hulpmiddel om je koude voeten op te warmen of je (buik)pijn mee te verzachten. Ook voor een baby'tje is een kruik erg handig. Baby's kunnen vaak hun eigenlijk lichaamstemperatuur nog niet regelen. Al helemaal niet in de winter. Dan is het wel handig om een kruik te hebben. Wij hebben de leukste en vooral de meest schattige voor je op een rijtje gezet! Tip: Mocht je nog geen cadeautje weten voor je verlanglijstje? Zet een van deze kruiken erop! 

 

1. Warmwaterkruik Isabelle Laurier - €11,96

Deze warmwaterkruik van Isabella Laurier wil je gewoon hebben. Hij is in verschillende kleuren beschikbaar. Van licht roze tot blauw. Door de fluwelen hoes is hij ook nog eens extra zacht. Heerlijk!

kruik roze

 

2. Kerst - €5

Deze geweldige kruik wil je toch hebben tijdens de Kerstdagen? Hoe schattig! Zo kom jij de winterdagen wel door. Extra zacht en ook nog eens afgewerkt met leuke details. En dat voor maar 5 euro!

kruikje hert

 

3. Beige - €19,99

Deit beige rendiertje is toch te leuk? Alleen bij het zien van deze kruik zou je hem al willen kopen. Wij zijn in ieder geval fan! Een ding is zeker, je hoeft geen kou te leiden deze winterdagen.

kruik roze hert

 

4. Roze en nog meer roze - €19,99

Wie houdt er nou niet van roze? Deze fluffy kruik moet je gewoon thuishebben. Een heerlijk stofje en hij geeft extra veel warmte af tijdens de koude dagen. Dat hebben we wel nodig.

kruik roze

 

5. Konijn - €19,99

Tegen dit konijntje kun toch geen nee zeggen? Deze hoort gewoon thuis tussen je kruikencollectie. Jij bent straks niet meer van die kruk weg te houden. Hoe meer warmte hoe beter. Heerlijk!

kruik roze

 

6. Blauw sterretjes - €19,99

Wist je dat je van deze kruik ook een bijpassende pyame, slaapmasker en heerlijke warme sokken hebt? Zo leuk! Jij komt de winterdagen extra warm en vooral hip door.

kruik blauw

 

7. Lang - €25,99

Deze kruik is een keer wat anders dan anders. Vooral een lange kruik die je lekker tussen je benen kan leggen. Had je al gezien dat het een konijntje was? Het stopt maar niet met die leuke kruiken. Weet jij al welke je wilt kiezen?

lang konijn