Op zoek naar een leuk cadeau? 7x gepersonaliseerde cadeaus

Cadeaus & hebbedingetjes door Esra

Cadeaus worden om diverse redenen gegeven. Onder andere op verjaardagen, bij het behalen van een knappe prestatie en om iemand te bedanken. Wil jij iemand verrassen met een cadeau, maar kom je niet verder dan een kaartje met een chocoladereep? Lees dan snel verder. In dit artikel delen wij 7 lieve, gepersonaliseerde cadeaus om een geliefde mee te verrassen.

Foto ketting

Hoewel een ketting op zichzelf al een heel leuk en lief cadeau is, maakt een verborgen foto het ook nog eens heel persoonlijk. Zo is er een ketting met een openklapbaar hartje. In dit hartje is ruimte voor een foto. Kies een mooie, geschikte foto uit en laat deze plaatsen in het hartje. Hiernaast is er ook nog een andere ketting met foto. In plaats van een openklapbaar hartje, heeft deze ketting een hartje met een klein bolletje. Door van dichtbij in dit bolletje te kijken, zie je een (zelfgekozen) foto.

Lees ook: Dit is waarom je beter zonder sieraden kunt gaan slapen

Ketting met vingerafdruk

Een andere optie is om een ketting te geven met jouw eigen vingerafdruk erin. Op deze manier draagt degene die je liefhebt jou altijd een beetje met zich mee, hoe leuk! Het is ook een optie om deze ketting te dragen een als een ‘vriendschaps-ketting’. Laat een geliefde een ketting dragen met jouw vingerafdruk en andersom.

Open deze brief wanneer je…

Een persoonlijk cadeau hoeft helemaal niet groot of duur te zijn. Het gaat vooral om de gedachte achter het cadeau. Zo is het erg persoonlijk en lief om jouw geliefde brieven te schrijven die hij of zij op specifieke momenten mag openen. De hoeveelheid brieven is aan jou. Schrijf duidelijk op de enveloppen wanneer ze welke envelop openen. Een aantal voorbeelden:

Liedjes die mij aan jou doen denken

Hoewel de opmerking 'dit deed mij aan jou denken' een simpel gebaar lijkt, zorgt het bij veel mensen voor een brede glimlach op hun gezicht. Een mooie manier om dit te verwerken in een cadeau, is door een cd te maken met allemaal liedjes die jou aan je geliefde doen denken.

Lees ook: 10x unieke interieur items om cadeau te doen

Fotoalbum

Ben jij een beetje creatief? Gebruik deze creativiteit dan om een persoonlijk cadeau in elkaar te zetten. Zo is een zelfgemaakt fotoalbum erg leuk én persoonlijk. Kies de leukste, liefste en/of grappigste foto’s uit van jou en jouw geliefde en plak het album er helemaal vol mee.

Fotoprint

Vind je de foto in een ketting te klein? Geen probleem! Er zijn nog veel meer voorwerpen waar je een foto in laat printen. Denk aan een trui, bidon of kussensloop. Vind je dit nog steeds te klein? Denk dan aan een dekbedovertrek of poster. Je maakt het zo gek als je zelf wil.

Meer op Instagram

Visuele weergave van de eerste ontmoeting, het huwelijksaanzoek en het ja-woord.

Zoek jij een cadeau om aan jouw partner te geven? Wij hebben hét perfecte cadeau gevonden: een wit canvas met daarop een visuele weergave van misschien wel de belangrijkste momenten van jullie relatie. Oftewel: de plek en datum van jullie eerste ontmoeting, het huwelijksaanzoek en het ja-woord. Romantisch, toch?