6x de leukste cadeaus voor iemand die alles al heeft

Cadeaus & hebbedingetjes door Chloe

Je hebt van die mensen waarvoor het onmogelijk lijkt om een leuk kerstcadeau voor te verzinnen. Alles wat ze willen, hebben ze namelijk al. Dat maakt het vrij ingewikkeld om nog met wat leuks aan te komen, maar het is zeker niet onmogelijk. WIj hebben namelijk de leukste cadeaus verzameld voor iemand die alles al heeft.

1. Make-up tas

Een mooie make-up of toilettas die ook nog een praktisch is? Daar maak je veel vrouwen blij mee. Dit is zo'n ding waar we nooit echt in willen investeren. We kopen er één voor een paar euro op vakantie, maar handig is het niet. Een goede make-up tas is dus hartstikke leuk om cadeau te geven.

Make-up tas Jade, Hunkemöller - €16,99

2. Een set mooie glazen

Zoek je een cadeau voor iemand? Bedenk dan even wat zijn of haar favoriete drankje is. Koop vervolgens een mooie set glazen die hierbij past. Denk aan een set originele cocktailglazen, luxe wijnglazen of feestelijke champagneglazen. Met zo'n cadeau maak je iemand altijd blij.

Ripple champagneglazen set, De Bijenkorf - €39,-

3. Body shimmer

Met body shimmer zit je altijd goed. I mean, wie wordt er nou niet blij van glitters? Een fijne body shimmer is niet alleen hartstikke leuk voor feestjes, maar ruikt ook nog eens heerlijk. Zo bespaar je dus ook nog eens een hoop op dure parfum. 

Body shimmer, Hunkemöller - €9,99

4. Lip verzorgingsset

Wanneer we denken aan een leuk pakketje met badkamerartikelen kom je al snel uit op een shampoo en een douchegel. Dit is zo'n typisch cadeau dat je geeft als je echt niet meer weet wat je moet. Niet heel origineel dus en dan moet diegene ook nog houden van de geur die jij hebt uitgekozen. Maar wist je dat je ook van deze pakketjes hebt met lipverzorging? Veel mensen hebben in de winter last van hun lippen en het is een cadeau dat ze zeker zal verrassen.

Holiday lip set, De Bijenkorf - €49,-

5. Wekker

Oké, dit klinkt nou niet gelijk als een geweldig cadeau, maar het kan heel leuk zijn. Veel van ons zetten een wekker op onze telefoon of hebben een simpele wekker op hun nachtkastje staan. Toch zijn er tegenwoordig prachtige wekkers te koop, die als een soort kunstwerk op je nachtkastje staan. Niets mis mee dus en je weet zeker dat je cadeau veel gebruikt gaat worden.

Globe wekker, De Bijenkorf - €22,95

6. Vazen set

Wanneer je iemand een vaas cadeau geeft, is de kans groot dat deze ergens in de kast belandt. Maar als je een hele set cadeau geeft, dan is het meer een decoratie stuk dan iets dat je alleen gebruikt als je bloemen van iemand krijgt. Je kan ze leuk bij elkaar zetten, maar ook verspreiden door het huis waardoor dezelfde stijl blijft terugkomen.

Caré vaas set, De Bijenkorf - €39,95