8 originele cadeaus voor je moeder: dit zijn ze

Lifestyle door Elsemieke

Een luchtje, een dagje sauna, een cadeaubon… Veel verder kom je niet: een leuk en origineel cadeau vinden voor je moeders verjaardag, met Kerst of bij andere speciale gelegenheid is zo makkelijk nog niet. Daarom hebben we de leukste en meest originele ideeën voor je moeder op een rijtje gezet. Komen ze!

Dit zijn ze: de 8 meest originele cadeaus voor je moeder

Het is weer zo ver: je moeder is jarig, het is weer kerst of ze heeft een andere reden om verwend te worden. Jij hebt alleen geen idee wat je voor haar moet kopen! Geen paniek, want wij helpen je een handje op weg met de 8 meest originele cadeaus voor je moeder.

1. Een lekker huispak

Moeder zijn is een fulltime job, dat weet iedereen. En dus kun je haar vast heel blij maken met een fijne pyjama of huispak, met als achterliggende gedachte: sit back and relax. Hoeft ze alleen nog maar een glas wijn in te schenken voor zichzelf en wat lekkere snacks te pakken.

2. Een collage van de leukste Instagramfoto’s

Heb jij lekkere heel hippe mama en is ze jarig? Is ze actief op de socials? Dan kun je ervoor kiezen haar leukste Instagramfoto's af te laten drukken in een fotoboek of op een schilderij. Dat is toch gezellig!

3. Een e-reader met een aantal mooie boeken

Is jouw moeder nog iemand die altijd vier boeken meezuilt in haar koffer op vakantie? En komt haar verjaardag eraan? Is het bijna Kerst? Of heeft ze een andere reden tot een cadeautje? Dan is een e-reader misschien helemaal niet zo'n gek idee! Zet er alvast wat boeken op waarvan je weet dat zij ze mooi vindt. 

4. Een peeling

Is jouw moeder iemand die om haar huid geeft? Waarom neem je haar dan niet eens mee naar een kliniek? Een peeling tegen huidveroudering stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie.

5. Een YouTube-video

Voor dit idee moet je wel wat technische vingertjes hebben. En een beetje tijd, want dat gaat het wel kosten. Maar dan heb je ook wat. Maak een mooie levensloop met foto's, of laat al haar vrienden en broers en zussen iets liefdevols inspreken en monteer dit aan elkaar. Memories die je nooit meer zal vergeten!

6. Fiets elektrisch

Dit is er wel eentje als je meer budget hebt te besteden, maar zeker wanneer je moeder dol is op fietsen, dan is het wel slim om haar een fiets cadeau te geven. Een elektrische damesfiets zal haar doen stralen. En als het te duur is voor je, kun je haar altijd wat geld geven zodat ze samen met jou zo'n fiets kan aanschaffen!

7. Een stapel Tony’s Chocolonely chocolade

Is je moeder een echte chocoladefanaat? Kan ze het niet laten om regelmatig te snacken? Dan maak je haar wellicht blij met lekkere smaken van Tony's Chocolonely. De verpakkingen zijn schitterend, dus met een mooie lint eromheen staat 'ie leuk op tafel of onder de Kerstboom.

8. Een dagje weg samen

Een cadeau kan leuk zijn, maar veel moeders maak je ook blij met quality time. Een absolute aanrader voor moeders die wel een oppepper kunnen gebruiken is samen uiteten gaan. Je moeder kan zich ongetwijfeld geen betere dag voorstellen dan samen met jou lekker uiteten. Veel plezier alvast!