Damea (31) werd verliefd op haar sugar daddy (61): "door hem voel ik me speciaal"

Lifestyle door Elsemieke

Alles krijgen wat je hartje begeert zonder ook maar een cent uit te geven: klinkt als de ideale wereld, toch? Voor sommige vrouwen is het de realiteit. In ruil voor gezelschap krijgen ze allerlei prijzige cadeaus, kleren en reisjes van meestal heel welgestelde mannen. De 31-jarige Damea kreeg een wel héél bijzondere band met haar sugardaddy (67). 

Damea (31) werd verliefd op haar sugar daddy (61)

Bij een sugar daddy, oftewel een suikeroom, denken veel mensen direct aan een vieze, oude man die voornamelijk seks wil met een jong meisje. Toch hoeft dat niet per se, want veel sugar daddy's zijn eigenlijk gewoon op zoek naar gezelschap. Onderling wordt afgesproken of er wel of geen seks tegenover de cadeaus staat. De 31-jarige Damea Williams plaatste op Facebook een oproepje dat ze op zoek was naar een sugar daddy. Ze was er naar eigen zeggen wel klaar mee dat daten met jongere mannen altijd drama met zich meebracht. Bovendien zocht ze een ouder iemand om haar financieel te ondersteunen toen het minder goed ging met haar eigen haarsalon. James Parker van 67 reageer hier op en de twee besloten samen een overeenkomst aan te gaan. 

Sugar daddy vinden: zo doe je dat op een veilige manier

Samenwonen

Niet alleen kreeg Damea een auto van maar liefst 40.000 dollar van James - die gepensioneerd marinier is - ook voorzag hij haar van een eigen huis ter waarde van 350.000 euro. Elke week nam James haar mee op date en voorzag hij haar van geld wanneer ze dat nodig had. Daarnaast maakten de twee regelmatig shoptripjes voor designer kleding voor Damea. Hoewel Damea James in het begin als sugar daddy zag, sloeg de vonk al snel over. In 2018 verloofden de twee zich en nu wonen ze ook samen. Aan Mirror vertelt ze hoe de vonk oversloeg. "Ik was nooit van plan iets serieus te beginnen met mijn sugar daddy, maar hij laat me speciaal voelen." Over een verschil in de slaapkamer hoeft Damea zich ook geen zorgen te maken, want de 67-jarige James heeft volgens haar nog een hoog libido. "Niets houdt hem tegen."