Ze Biecht Op: ?Ik wil later gewoon een rijke man?

Relaties door Chiara
Emancipatie; een 9 tot 5 dag is anno 2016 normaal voor ons vrouwen. Sparen voor een mooie tas, een leuke vakantie of een paar nieuwe hakken is alleen niet altijd feest. Af en toe zouden we willen dat het ons ‘hups’ werd toegeschoven. 
 
Zo ook de 21-jarige Francesca, die een bloedhekel heeft aan werken. “Ik wil gewoon een rijke vent, die zolang ik het huishouden bijhoud, mij geld toeschuift om te shoppen en leuke dingen te doen met vriendinnen.”
 

“Ik begon met werken toen ik een jaar of 14 was, in een supermarkt. Het vroege opstaan, de regels en de werkkleding stonden mij toen al niet aan. Ik heb tot mijn 16e de schappen in de supermarkt gevuld, want toen een vriendinnetje van mij vertelde dat zij vanuit haar bureau een tientje per uur verdiende, was ik daar weg. Mijn werkzaamheden bij het callcenter bestonden enkel uit het aannemen van telefoontjes, die vaak bestonden uit klachten van klanten. Omdat ik mijzelf binnen een half jaar naar boven had gewerkt als leidinggevende, stopte ik ook met mijn opleiding. Ik had altijd al een hekel gehad aan school, want ik had geen toekomstbeeld zoals mijn klasgenootjes. Als iemand aan mij vroeg wat ik wilde worden zei ik altijd ‘rijk’. Ik werkte vanaf toen minimaal 40 uur per week, en hoewel het geld op mijn rekening binnen stroomde, was het nooit genoeg voor mij. Ik had altijd een dure smaak en kon vaak maar één broek of tas kopen van mijn maandsalaris. 
 
Sugardaddy
Mijn vriendin, die steeds minder werkte, kwam daarentegen elke week aanzetten met een nieuwe tas, outfit en op een gegeven moment zelfs een scooter. Aangezien wij dezelfde functie hadden, vroeg ik mij af hoe zij dit klaarde. Ik wist dat zij het thuis breder had dan ik, maar haar ouders waren best streng als het aankwam op het krijgen van zakgeld. Toen we samen een rookpauze hielden, besloot ik het haar te vragen. Ik moest zweren dit tegen niemand te vertellen, “ik heb een sugardaddy”. Bij thuiskomst begon het internet af te speuren om zelf een sugardaddy te scoren. Het nadeel; ik was nog geen 18 en besloot daarom nog een half jaartje te wachten. Maar tegen die tijd was het idee mij tegen gaan staan, je verkoopt je lichaam als het ware alsnog. 
 
 
Zo ontstond mijn nieuwe doel; het zoeken naar een rijke man. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat ik gevoelens heb voor degene met wie ik leef, ik moet me aangetrokken voelen tot hem. Wel moet hij het ermee eens zijn dat een vrouw moet worden behandeld als een prinses en alleen moet zorgen voor haar man. Het lijkt me heerlijk om vertroeteld te worden, een werkster te hebben en mijn dagen te spenderen aan het zwembad van onze tuin of in onze paardenstal. Of ik me schuldig zal voelen tegenover mijn man? Nee, ik geef hem mijn liefde en aandacht en ik ben het nooit eens geweest met de geëmancipeerde levensstijl die nu wordt gehanteerd. Welke vrouw wil niet worden behandeld als een queen?”

Zou jij een rijke man aan de haak willen slaan, of werk jij liever hard voor je centen?