Dit is de reden waarom vrouwen vreemdgaan

Relaties door Fadak
We wijzen al snel naar mannen als de vraag wordt gesteld wie eerder vreemdgaat. Het zal je verbazen, maar vrouwen maken een steeds grotere inhaalslag. Ooit vreemdgegaan? Je hoeft je het jezelf niet kwalijk te nemen, blame evolution.
 
Mannen gaan om verschillende redenen vreemd. Ze zijn verliefd op een ander, hebben onrealistische verwachtingen, bindingsangst en zijn er nog tal van redenen te benoemen. Maar wat drijft vrouwen tot vreemdgaan? 


 

Evolutie
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vanuit hun natuurlijke aard niet betrouwbaar zijn ingesteld en daarom eindigen met een relatie die mogelijk het beste is voor hen. Vrouwen die heteroseksueel zijn en een relatie hebben gaan op zoek naar mannen die een optie zouden kunnen zijn om te zien of ze nog in de smaak vallen bij mannen. De “switch” wordt ook gebruikt als back-up voor als de relatie met de huidige partner in een slechte staat is. 
 
Dus eigenlijk kan er worden gesteld dat vrouwen in eerste instantie niet de intentie hebben om vreemd te gaan, maar het fijn vinden dat ze weten dat ze nog aandacht kunnen krijgen van andere mannen. Vooral wanneer een vrouw niet de juiste hoeveelheid aandacht krijgt van haar partner, wordt haar loyaliteit in gevaar gebracht. 
 
Hoe loyaal ben jij aan je partner?