Dit zijn de 10 leukste kerstcadeaus voor je beste vriend(in)

Cadeaus & hebbedingetjes door Jennifer

Kerstcadeaus vinden is elk jaar weer lastig. Vooral bij het vinden van kerstcadeaus voor je beste vriend(in) moet je altijd even nadenken. Past het goed bij de persoon? Is het niet nutteloos? Nou, hopelijk helpt dit lijstje je een beetje op weg tijdens het shoppen van handige, leuke kerstcadeautjes voor je bestie!

Lees ook: Zo maak jij deze Grinch cocktail voor de feestdagen

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #1 Fotolijstje

De leukste kerstcadeaus voor je beste vriend(in) zijn zelfgemaakt en persoonlijk. Al is een fotolijstje niet per se zelfgemaakt, maar tja, grote kans dat je momenteel weinig tijd hebt om te kerstshoppen. Koop daarom een leuk fotolijstje en print alvast de leukste foto uit van jou en je beste vriend(in). Zo wordt het alsnog geen standaard kerstcadeau. Wedden dat je beste vriend(in) lacht van oor tot oor?

kerstcadeaus beste vriend vriendin fotolijstje
fotolijst hout 10x15 facetrand goud bij HEMA

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #2 Warme sjaal

Kerst valt natuurlijk in de wintermaanden en vooral dit jaar lijkt de temperatuur nog kouder. Een warme sjaal kan dus eigenlijk nooit kwaad. Daar heeft je beste vriend(in) er vast niet genoeg van! Weet je vervolgens even niet wat zijn/haar lievelingskleur is? Koop dan een sjaal in een neutrale kleur, die past bij elke outfit.

kerstcadeaus beste vriend vriendin sjaal
Sjaal met franje bij H&M

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #3 Puzzel

Als je beste vriend(in) dol is op stedentrips, en dan met name Amsterdam, is deze puzzel met een Amsterdamse gracht het perfecte kerstcadeau. Niet alleen geef je je beste vriend(in) zo een fijn offline-momentje. Ook kun je later eventueel een gezellige puzzeldate houden met hapjes en drankjes.

kerstcadeaus beste vriend vriendin puzzel
puzzel gracht 1000 stukjes bij HEMA

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #4 Cocktailrecepten

En wanneer jullie dan toch afspreken, willen jullie wel lekkere drankjes. Help je beste vriend(in) (en jezelf) een handje en geef een receptenboek vol cocktailrecepten cadeau. Dit is waarschijnlijk het leukste cadeau uit dit lijstje met kerstcadeaus voor je beste vriend(in). Het is geschikt voor iedereen: vrouwen én mannen, tenzij je geen alcohol lust natuurlijk. Al tover je de cocktail misschien ook makkelijk om in een mocktail.

kerstcadeaus beste vriend vriendin recepten cocktails
Cadeauboeken - It's cocktail time bij Bol.com

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #5 Marmeren kandelaar

Het liefst geef je natuurlijk kerstcadeaus, waar je beste vriend(in) ook echt iets aan heeft. Interieurdecoratie kan dan best risky zijn. Al kun je bijvoorbeeld best een kandelaar geven. Zorg wel dat je niet voor iets heel abstracts gaat, tenzij de beste vriend(in) in kwestie daar dol op is. Houd het anders redelijk simpel en veilig en bedenk je of het bij meerdere soorten interieurstijlen past.

kerstcadeaus beste vriend vriendin kandelaar
Kandelaar Marble Look – Wit – 13x15x13 cm bij Dutch Homelabel

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #6 Vriendschapsarmband

In één van haar nieuwste liedjes zingt zangeres Taylor Swift het: make the friendship bracelets. Dat kun je doen, maar je kan natuurlijk ook gewoon een vriendschapsarmband kopen voor je beste vriend(in). Vergeet in dat geval niet ook eentje voor jezelf te halen, zodat jullie matchen! Friends forever.

kerstcadeaus beste vriend vriendin vriendschapsarmband
Stalen armband graveer disc regenboog emaille bij Lucardi

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #7 Zachte knuffel

Waarschijnlijk kun je niet elke dag knuffelen met je beste vriend(in). Geef hem/haar daarom een trendy squishmallow. Dat is zo’n grote, schattige, zachte knuffel. Tegenwoordig hebben ze veel verschillende soorten in de winkels, dus voor elke persoon bestaat wel een perfecte knuffel.

kerstcadeaus beste vriend vriendin knuffel
knuffel olifant bij HEMA

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #8 Parfum voor huis

Wat je ook kunt geven aan je beste vriend(in), is een parfum voor het huis. Wacht, wat? Je hebt tegenwoordig niet alleen geurstokjes, maar ook gewoon een parfumspray voor je huis. Altijd handig wanneer er last minute visite komt.

kerstcadeaus beste vriend vriendin parfum interieur
PEONY & ROSE kamerparfum bij ICI Paris XL

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #9 Draadloze bluetoothspeaker

Iedereen houdt vast wel van muziek. Daarnaast werken veel mensen tegenwoordig (deels) thuis en misschien jouw beste vriend(in) ook. Dan kan hij/zij zo’n toffe draadloze bluetoothspeaker wel gebruiken. Met een muziekje op werk je altijd net iets lekkerder.

kerstcadeaus beste vriend vriendin draadloze bluetoothspeaker
Draagbare mini paddenstoel speaker - draadloos- bluetooth - zuignap - douche muziekspeler - Zwart bij Bol.com

Kerstcadeaus beste vriend(in) - #10 Pubquiz kaartspel

Tot slot een kerstcadeau voor je beste vriend(in), maar ook een beetje voor jezelf. Nou ja, met dit kerstcadeau heeft je beste vriend(in) weer een reden om je uit te nodigen. En deze pubquiz over de 00s is vast te doen voor iedereen: of je nou net twintig bent of flink in de dertig. De pubquiz is inclusief buzzer trouwens, hoe cool?

kerstcadeaus beste vriend vriendin kaartspel
pubquiz 00s bij HEMA

Lees ook: Met deze tips pak jij cadeautjes in als een pro