De meest populaire dames luchtjes in 2022

Cadeaus & hebbedingetjes door Elsemieke

Ben je op dit moment op zoek naar een mooi parfum om te geven aan je partner, aan je vrouwelijke collega of aan een vriendin? Of wissel je graag je eigen parfum met een nieuw geurtje af? Dan ben je vast en zeker op zoek naar de meest populaire dames geurtjes. We hebben aan aantal erg geliefde parfums voor je op een rijtje gezet in dit artikel, zodat je net even wat makkelijker een keuze kunt maken uit het enorme aanbod dat er is. Je favoriete parfum bestellen is dus zo gedaan!

1. Chanel - N°5

Eén van de meest bekende en gewilde geuren onder vrouwen, is Chanel - N°5. Deze geur wordt als tijdloos en mythisch omschreven en staat bekend als de essentie van vrouwelijkheid. Wist je dat het parfum voor het eerst in 1921 uit werd gebracht en daardoor een erg rijke historie heeft? Er bestaat zelfs een speciaal haarparfum. Je herkent de geur aan de hartnoten van iris, jasmijn, lelietje-van-dalen, orris wortel en roos en de topnoten van aldehyden, bergamot, citroen en oranjebloesem.

2. Thierry Mugler - Alien

Je hebt vast wel eens een keer gehoord van dit parfum. Het geurtje wordt namelijk regelmatig omschreven als de beste die ooit op de markt is gebracht. Het parfum is een wat zwaardere variant en je herkent het meteen aan de hartnoten van houtachtige delen en topnoot van jasmijn. Al met al een erg gewilde geur onder zowel jong als oud.

3. Lancôme - La Vie et Belle

Het leven vier je met Lancôme - La Vie et Belle. Dit geurtje herken je meteen aan de fruitige en bloemige tonen. Wist je ook dat de flacon van het parfum een glimlach symboliseert? Daarnaast is de geur een ode aan geluk. Redenen genoeg dus om dit parfum voor jezelf te kopen of cadeau te geven aan een ander op een feestelijk moment in het jaar. Denk hierbij aan momenten zoals de feestdagen, een nieuwe baan of een verjaardag. Het parfum heeft hartnoten van iris, jasmijn en oranjebloesem en topnoten van bramen en peer.

Je favoriete parfum bestellen doe je online

Kun je niet wachten om één van de meest populaire dames luchtjes van 2022 aan iemand cadeau te geven of te kopen voor jezelf? Online kun je binnen no-time je favoriete parfum bestellen. Hierdoor heb je het geurtje snel in huis en maak je erg snel kennis met het nieuwe luchtje. Wat voor soort geur zoek je op dit moment?