WIN: Parfum Sensual JIL

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij sensueel en geniet je van het leven? Dan past het nieuwe parfum van Jil Sander helemaal bij jou! Sensual JIL benadrukt jouw sensualiteit en elegantie, en onthult jouw aantrekkingskracht. Je kunt dit parfum nu winnen!

De geur Sensual JIL is verrijkt met zachte, sappige noten van bramen en bevat een vleugje vrouwelijk heliotroop: een bloem met een zoete, vanille-achtige geur. Deze verleidelijke basis van het parfum wordt aangevuld met wat subtiele accenten van het kruid patchoeli.

Het parfum is niet alleen heerlijk, de flacon is ook nog eens ontzettend stijlvol. Een musthave voor elke (sensuele) vrouw!Sensual JIL is sinds februari 2011 exclusief bij alle Douglas-filialen verkrijgbaar (?43,- voor 30 ml en ?63,- voor 50 ml).


Ze.nl mag 8x het parfum Sensual JIL, ter waarde van ?63,-, weggeven! Om kans te maken op een exemplaar moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 1 augustus.