De leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

Cadeaus & hebbedingetjes door Chloe

Met de feestdagen in zich is het weer tijd om na te denken over kerstcadeaus. Waar moet je je familie dit jaar nou weer gelukkig maken? En dan is het ook fijn als het nog een beetje betaalbaar blijft. Gelukkig hoeft een leuk cadeau voor onder de boom helemaal niet duur te zijn. Dit zijn de leukste kerstcadeaus onder de 20 euro.

Kerstcadeaus kopen

Ieder jaar zitten we weer met hetzelfde probleem: voor mensen zonder wensen weet je gewoon niet wat je moet kopen. Je wilt niet ieder jaar weer met een luchtje of douchegel pakketje komen. Het is toch leuker om iets originelers onder de boom te leggen zodat diegene ook echt verrast is. Maar iets leuks en origineels vinden kan best lastig zijn. Vooral als je het ook nog een beetje betaalbaar wilt houden. Gelukkig weten wij daar wel raad mee, want wij hebben de leukste kerstcadeaus onder de 20 euro voor je verzameld. 

Een mooie set cocktailglazen

Zoek jij een cadeau voor iemand die gek ik op cocktails? Dan zit je met dit cadeau altijd goed. Er zijn enorm veel leuke en originele cocktailglazen te vinden, dus er is keus genoeg. Wedden dat je hier iemand heel gelukkig mee maakt?

Pina Colada cocktailglas set - €13,42

Print van een stad

Zoek jij een cadeau voor een echte Amsterdammer of is iemand gek van zijn of haar geboorteplaats? Geef dan een leuke ingelijste print van die stad cadeau. Hartstikke leuk voor in huis en een uniek en persoonlijk cadeau. 

Utrecht stad print - €19,90

Grolsch Finale

Heb je een cadeau nodig voor iemand die niet vies is van een glas alcohol? Dan is Grolsch Finale een aanrader. Niet zomaar een biertje, maar een biertje gebrouwen met Champagnegist. Door het gebruik van verschillende Spaanse druiven heeft het bier een heerlijke fruitige smaak. Bovendien is het cadeau ook perfect voor mensen die niet per sé gek zijn op bier. Grolsch Finale heeft namelijk het karakter van wijn. Perfect om te poppen tijdens de kerstdagen, dus!

Koffie accessoires

Zoek jij een geschikt kerstcadeau voor een koffieliefhebber? Dan heb je genoeg om uit te kiezen. Er zijn namelijk zo veel leuke accessoires waarmee koffiedrinken nog leuker wordt. Een mooie mok, melkopschuimer of sjablonen waarmee je mooi figuren kan maken.

Set van 6 cappuccino sjablonen - €8,95

Togo melkopschuimer - €19,95

Kersenpitkussen

Dit cadeau is ideaal voor iedere koukleum. Een kersepitkussen houdt je namelijk de hele winter heerlijk warm. Je hoeft hem alleen even in de magnetron te leggen en je kan de hele avond genieten van deze heerlijke warmtebron.

Kersenpittenkussen - €16,49