De 10 meest nutteloze gebruiksvoorwerpen ooit

Vrije tijd door Sabine
We kopen allemaal weleens spullen die we eigenlijk niet nodig hebben, maar 'misschien van pas kunnen komen'. Tenminste, dat maken we onszelf wijs. Maar deze spullen slaan wel echt de plank mis... 
 
De babydweil 
Als je buurvrouw weer eens onaangekondigd over de vloer komt met haar kroost, heb jij er nu tenminste ook wat aan. Dan kan die kleine van haar meteen effe de vloer meenemen. 
 

 
Het borstenkussen 
Heb jij dat ook weleens? Dat je niet kunt slapen omdat je borsten maar geen lekkere houding kunnen aannemen? Dit euvel is voorgoed verholpen met dit fraaie borstenkussentje. 
 

 
Het dieetwater 
Probeer jij een paar kilo kwijt te raken, maar lukt het niet? Dan hebben wij wat voor je. Dieetwater! Dit wonderwatertje bevat geen calorieën, heeft een neutrale smaak en zal je ongetwijfeld helpen om die laatste pondjes te verliezen. Het mooie aan dit drankje is dat je het in zo’n beetje alle supermarkten kunt kopen. Grmpf.
 
 
De picknickbroek 
Lekker samen met je vriendinnen picknicken, hartstikke leuk. Maar wie wil dat immens grote picknickkleed met zich meeslepen? Jij niet. De oplossing: de drollenv- euh... picknickbroek. Hoef je je eten niet meer uit te stallen op een rood-wit geblokt kleedje, maar kan dit mooi op je broek. Hoe hebben we ooit zonder gekund?  
 

De privésjaal 
Je nek half verdraaien wanneer je stiekem iets op internet wilt bekijken wat niemand op kantoor mag zien, is voorgoed verleden tijd. Deze nietsverhullende sjaal is voortaan je beste vriend! Je loopt alleen wel een klein kansje dat je lichtelijk autistisch overkomt. 
 

De kinsteun 
Weer zo’n gevalletje hoe-hebben-we-ooit-zonder-gekund? De kinsteun! Wil je graag een tukkie doen in de trein, maar weet je al dat je nooit een zitplek kunt vinden in de trein tijdens de spits? Dan is de kinsteun wellicht geschikt voor jou. Kun je toch nog even de oogjes dichtdoen. Wij hebben 'm vast in huis gehaald.
 
 
De goudviswandelaar 
Zou je zo graag een keer je goudvis uit willen laten omdat je het zielig vindt dat Blub heel de dag tegen hetzelfde behang aan zit te staren? Neem 'm dan gewoon mee! Met dit handige staaltje techniek is het mogelijk.
 
 
De iPotty 
Kleuters van vandaag de dag kunnen natuurlijk niet meer zonder iPad. Logisch. Eentje die ze dag en nacht bij zich moeten hebben, ook op het toilet. De iPotty maakt het voor je kleuter makkelijker om altijd online te zijn. 

 
De schoenparaplu 
Net nieuwe muiltjes aangeschaft, maar ben je bang dat ze geruïneerd zullen worden door de regen?  Schaf dan een paar schoenparapluutjes aan! Zo blijven je schoenen én je voeten droog. (Oké het ziet er debiel uit, maar iets om je schoenen droog te houden zou wel awesome zijn.)
 
 
De noodle-ventilator
Zelf blazen kan soms zó vermoeiend zijn. Om het maar niet te hebben over de onaangename spetters die het met zich mee kan brengen. Gelukkig is de techniek anno 2014 zo vooruitstrevend, dat we zelf niet meer hoeven te blazen. Dat doet deze noodle-ventilator wel voor je.  
 

Wat vind jij de meest debiele uitvinding van dit rijtje? 
Beeld: 1, 2