Dit is de meest gehate work-out van ieder sterrenbeeld

Sport & gezondheid door Maya Luz

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op sporten aankomt. Sommige mensen houden ervan om flink te zweten, anderen houden van rust en routine. Je sterrenbeeld kan erg bepalend zijn voor welke work-outs je met veel plezier doet, en welke je liever skipt. DIt zijn de meeste gehate work-outs van alle sterrenbeelden.

Lees ook: Onbekende sporten die je een keer geprobeerd wilt hebben

Ram - Yoga

Rammen zijn chaotische types, stilzitten is dus helemaal niks voor jullie. Jullie houden van work-outs die je laten zweten. Jullie worden alleen maar onrustig van yoga.

Stier - Hardlopen

Stieren houden van thuis zijn. De deur uitgaan om te hardlopen klinkt dus niet ideaal voor dit sterrenebeeld. Daarnaast zijn jullie ook geen fans van hevig zweten.

Tweelingen - De stairmaster

Tweelingen houden van dynamische work-outs. Een work-out waarbij je wel beweegt maar nergens heengaat is dus helemaal niks voor jullie. Jullie gaan je heel snel vervelen op dit apparaat.

Kreeft - Vechtsporten

Kreeften zijn veel te lief en zorgzaam om vechtsport echt leuk te vinden. Jullie worden niet bepaald enthousiast van het idee van klappen uitdelen.

Leeuw - Thuis work-outs

Leeuwen zijn veel te sociaal om in hun eentje thuis te sporten. Jullie genieten van het sociale aspect van sporten. Naar de sportschool gaan of naar een sportclub gaan is veel meer jullie ding.

Maagd - Chaotische work-outs

Maagden houden hun work-outs liever simpel maar effectief. Chaotische sporten zijn dus helemaal niks voor jullie. Jullie hebben een vaste routine en hier houden jullie je aan.

Weegschaal - Alleen sporten

Net als Leeuwen houden Weegschalen enorm van sociaal zijn. Een rustgevende work-out in je eentje is helemaal niks voor jullie. Jullie gaan veel liever naar een gezellige groepsles.

Schorpioen - Zumba

Het idee van een Zumba les alleen al, is genoeg om een Schorpioen te frustreren. Jullie geven de voorkeur aan een solo work-out waarbij jullie je kunnen focussen op jezelf. Jullie hebben ook een hekel aan alles dat cliché is.

Boogschutter - Lopen op de loopband

Boogschutters zijn avontuurlijke types. Op dezelfde plek lopen op een loopband is dus een absolute hel voor dit sterrenbeeld. Jullie gaan veel liever in de natuur wandelen en mooie dingen ontdekken.

Steenbok - Danslessen

Een Steenbok houdt van een simpele en snelle work-out. De work-out moet voor dit sterrenbeeld vooral praktisch zijn. Een dansles is dus niet helemaal wat jullie zoeken. Krachttraining is meer jullie ding.

Waterman - HIIT

Watermannen raken snel verveeld. Een work-out waarbij ze veel te maken krijgen met herhaling is dus helemaal niks voor jullie. Dit sterrenbeeld heeft een behoefte aan variatie. Anders haken jullie waarschijnlijk veel te vroeg af.

Vissen - Krachttraining

Vissen zijn dromerige en zachtaardige mensen. Het idee van krachttraining spreekt dit sterrenbeeld dan ook totaal niet aan. Jullie houden niet van zware dingen tillen. Jullie gaan liever voor een simpele, rustige work-out.

Lees ook: Zijn zure snoepjes de perfecte pre-workout snack?