Dit zijn de sterrenbeelden met de meeste piercings

Lichaam door Maya Luz

Een ringetje door je neus, een navelpiercing, een paar extra gaatjes in je oor, sommige mensen kunnen maar geen genoeg krijgen van piercings. En sommige sterrenbeelden zouden het liefst alle piercings nemen die ze maar kunnen krijgen! Dit zijn de sterrenbeelden met de meeste piercings.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste tattoo liefhebbers

Ram

Ram is een vurig sterrenbeeld. Ze houden ervan als hun uiterlijk een verhaal vertelt. Als ze iets meemaken, willen ze dit in hun uiterlijk terug laten komen, bijvoorbeeld door middel van een piercing. De constant groeiende piercing collectie van een Ram, vertelt wie ze vandaag zijn, maar ook wie ze vijf jaar geleden waren. Daarnaast zijn Rammen echt adrenaline junkies, het laten zetten van piercings is voor hen een manier om aan die adrenaline te komen. Ze raken verslaafd aan het nemen van piercings of andere cosmetische ingrepen. Als een Ram zich verveelt, hebben ze binnen no time een nieuwe piercing.

Kreeft

Kreeften zijn dol op piercings. Piercings hebben voor Kreeften vaak sentimentele waarde. Ze laten een piercing zetten om een bepaalde herinnering te koesteren. Denk aan een neusring nemen tijdens een bijzondere vakantie of een extra oorpiercing om die ene nieuwe baan te vieren. Hun piercings staan symbool voor al hun mooie herinneringen en de dingen in het leven waar ze de meeste waarde aan hechten.

Schorpioen

Zie je iemand op straat voorbij lopen met een heleboel piercings? Dan is de kans vrij aanwezig dat ze een Schorpioen zijn. Schorpioenen zijn dol op piercings en zijn niet bang om de meer extreme kant ermee op te gaan. De piercings van een Schorpioen hebben een nostalgische waarde. Ze sparen ze het liefst allemaal en houden ervan om hun lichaam ermee te decoreren. Verder zijn Schorpioenen ook sensueel en zien ze piercings als sexy. De kans is dus zeker aanwezig dat ze ergens een verborgen piercing hebben die alleen hele speciale mensen mogen zien.

Weegschaal

Weegschalen houden altijd de laatste trends bij. Toen ze zagen dat navelpiercings weer in waren, hadden ze er al lang eentje. En de septum is weer populair? Oh joh, die hadden ze vorig jaar al laten zetten. Vraag jij je af wat de nieuwe trends zullen zijn op het gebied van piercings? Vraag het aan een Weegschaal.

Waterman

Watermannen zijn excentrieke mensen. Ze doen alles het liefst op hun manier en uiten zich op een unieke manier. Voor veel Watermannen zijn piercings een belangrijk onderdeel van hun zelfexpressie. Hun piercings vertellen je alles wat je moet weten over hun persoonlijkheid. Als ze op de hoogte worden gebracht van een nieuwe soort piercing, willen ze het dolgraag uitproberen. Daarnaast zijn ze ook niet bang om hun piercings eruit te halen om nieuwe uit te proberen.

Lees ook: Dit is de beste nagellakkleur voor ieder sterrenbeeld