Advies nodig? Vraag het aan een van deze sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Of je nou advies nodig hebt over je datingleven, je carrière of je volgende kapsel, bij sommige sterrenbeelden kun je beter terecht voor advies dan bij anderen. Dit zijn de sterrenbeelden waar je het beste advies aan kunt vragen. (Want zij geven je daadwerkelijk nuttig advies!)

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn echte vroege vogels

Vissen

Vissen zijn mensen met een hart van goud. Ze zijn tedere zielen. Het is dan ook niet verrassend dat ze erg goed zijn in het geven van advies. Ze hebben oprecht het beste met je voor en zullen je daarom het beste advies geven dat ze kunnen bedenken. Ze willen dat je gelukkig bent en de beste resultaten behaalt die je kunt behalen. Hun advies is goed doordacht, realistisch en niet te hard. Ze willen tenslotte niemand pijn doen. Daarnaast hebben Vissen een hele duidelijke intuïtie, dit helpt ze bij het maken van beslissingen. Vissen zijn erg wijs en zijn altijd bereid om anderen te helpen. Ze nemen de tijd en moeite om jou en je situatie te begrijpen en vinden het niet erg om diep te graven om tot een passend besluit te komen.

Maagd

Maagden zijn net als Vissen erg goed in het geven van advies. Maar in tegenstelling tot Vissen, hoef je van een Maagd niet te verwachten dat ze zich inhouden. Maagden houden van tough love. Maagden zijn ontzettend eerlijk, soms iets te eerlijk. Als je dus niet wil dat je gevoelens gekwetst worden, kun je dus beter niet naar een Maagd gaan voor advies. Maar als je ervoor openstaat om iemand zijn ongezouten mening aan te horen, zit je bij een Maagd aan het juiste adres. Ze vertellen je niet wat je wil horen, maar wel wat je moet horen. En dat soort mensen heeft iedereen nodig in hun leven!

Steenbok

Steenbokken zijn erg direct en pragmatisch. Ze denken erg praktisch en analytisch en kunnen daardoor goed inschatten wat een goede manier van handelen is in bepaalde situaties. Daardoor zijn ze ook erg goed in advies geven. Steenbokken worden beheerst door de planeet Saturnus, de planeet van wijsheid, verantwoordelijkheid en discipline. Je kan er dus zeker van zijn dat je altijd bij een Steenbok terecht kan voor advies, waar het ook over gaat. Daarnaast nemen Steenbokken makkelijk en snel de leiding. Dus zodra je ze vertelt waar je mee zit, pakken ze de teugels in beide handen en sturen ze jou in de goede richting.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste tattoo liefhebbers