Lekker: je koopt nu kant-en-klare espresso en pornstar martini bij HEMA

Eten door Rochèll

Ben jij ook zo gek op een espresso martini of pornstar martini? Of allebei natuurlijk. Logisch! Het zijn perfecte alcoholische versnaperingen voor de zomer. Ook voor HEMA is het niet onopgemerkt gebleven hoe populair de cocktails zijn. De winkelketen verkoopt nu daarom kant-en-klare espresso en pornstar martini's. Ideaal!

Kant-en-klare cocktails bij HEMA

Wie TikTok opent, kan het bijna niet zijn ontgaan. De nieuwe kant-en-klare cocktails van HEMA gaan helemaal viral. Heel veel liefhebbers van de cocktails hebben ze in huis gehaald, getest en hun mening gedeeld met hun volgers. En wat blijkt? De cocktails zijn niet alleen handig voorverpakt, maar smaken ook nog eens heel lekker! Je scoort de cocktails voor €4 per stuk via de website of in de filialen van HEMA.

Espresso martini en pornstar martini

De pornstar martini, die giet je gewoon regelrecht in je glas. De espresso martini daarentegen, die heeft een kleine handleiding nodig. Je vult de helft van je glas met het drankje. Vervolgens doe je het flesje weer dicht en ga je 'm schudden. Er ontstaat nu een perfecte schuimlaag die je bovenop je drankje kunt gieten. Voilà: jouw espresso martini is klaar om gedronken te worden!

Recept: pornstar martini maken

Recept: espresso baileys martini maken

 

@hemawijchen Run to HEMA! Espresso Martini…☕️ En zo makkelijk te maken!😋 Let op: Geen 18, Geen alcohol🍻 #fyp #hemawijchen #hema #esma #espressomartini ♬ Zin In De Zomer Man - Bizzey & Kraantje Pappie & Rolf Sanchez