Zelf pornstar martini's maken? Zo doe je dat

Vrije tijd door Romy

Deze cocktails zijn niet alleen een lust voor het oog, geloof ons. Ze zijn zelfs zo gevaarlijk lekker, dat je soms niet door hebt dat er überhaupt alcohol in zit. Helaas zijn de pornstar martini’s niet altijd goedkoop als je ‘m ergens besteld, dus hebben wij een recept voor je om ze thuis te maken!

Recept voor pornstar martini’s

Allereerst moet je natuurlijk een aantal boodschappen doen. Ook is het handig als je iets hebt waar je de drank in kan shaken. Een cocktailshaker en een barmaatje zijn daarom wel nodig! Wat heb je nodig?

  • Shaker
  • Barmaatje
  • Vanille vodka 30 ml
  • Passievruchtsap * 45 ml
  • Limoensap 5 ml
  • Eiwit

Hoe maak je de pornstar martini?

Begin met de shaker te vullen met wat ijs. Voeg vervolgens de helft van het eiwit van het ei toe. Voeg met een barmaatje 30 ml vanille vodka, 45 ml passievruchtsap en 5 ml limoensap toe. Mocht je geen vanille vodka hebben, voeg dan 10 ml likeur 43 in combinatie met 20 ml vodka toe.

Shake it baby! Shake het geheel goed door elkaar. Schenk het vervolgens uit in een martini glas ZONDER ijs! Snijd de passievrucht doormidden en leg deze boven op het drankje.

Maak het nog lekkerder door er een klein glaasje prosecco bij te serveren. Cheers!

Alcoholvrije versie

We hebben ook de alcholvrije versie voor je:
Vervang de vanille vodka voor vanille siroop en tadaa! Je krijgt hetzelfde resultaat, maar dan virgin!

Pornstar martini voor zwangere vrouwen:

Maak de pornstar martini zonder eiwit als je zwanger bent. Om het laagje schuim te creëren voeg je in plaats van het eiwit, het vocht van kikkererwten toe. Slim toch?