Say what? Temptation-Mike & Evie onthullen pikante details over relatie: "af en toe beetje gek doen met andere meid erbij"

Media door Jennifer

Mike & Evie verlieten al vrij snel de villa's van Temptation Island: Love or Leave, maar lieten daarna wel een goede indruk achter bij de fans van Tempa. De tortelduifjes blijken een erg leuk stel en ook helemaal gelukkig met elkaar. Misschien komt dat wel, doordat ze af en toe ook experimenteren in hun relatie. Wacht, wat? Yep, in een Mac Date met YouTuber Nick Eshuis verklappen ze nogal pikante details over hun relatie en seksleven. OMG!

Mike en Evie openhartig over seksleven

Van alle koppels uit Temptation Island: Love or Leave 2023 zijn de kijkers waarschijnlijk toch wel het meeste fan van Mike en Evie. De relatie van Mike en Evie blijkt ook sterk genoeg, want ze mogen als eerste - en al snel - de villa's van Temptation Island verlaten. Ze hebben namelijk allebei snel nieuwe inzichten gekregen over hun relatie. Dat het zo goed zit met deze twee komt misschien ook mede, doordat ze het lekker spannend houden in de slaapkamer. Huh? In een Mac Date met YouTuber Nick Eshuis onthullen de twee pikante details over hun seksleven. "Af en toe houden wij er wel van om een beetje gek te doen met een andere meid," vertelt Mike openhartig. Oh la la.

Zoenen met z'n drieën

Nu denk je waarschijnlijk meteen, dat Mike en Evie dus regelmatig het bed delen met andere mensen erbij. Maar Evie maakt direct duidelijk dat ze niet écht aan een trio (of kwartet) doen. Ze doen niet aan seks met anderen, maar zoenen vinden ze goed. Tot op zekere hoogte dan, want blijkbaar zijn er wel wat regels. "Er is één regel," begint Mike uit te leggen, waarna Evie meteen zegt: "Hij mag niet!" Wacht, wat? No worries, Mike legt het nog even verder uit. "Als Evie met haar (de andere meid, red.) zoent, dan zoenen we wel met z'n drieën. En Evie bepaalt dan verder, wat er nog meer gaat gebeuren." Aha! Het lijkt erop dat Mike dus onderdanig is aan Evie en haar vriendinnen, waarmee ze dit vaak doen. Volgens Mike heeft Evie namelijk "veel knappe blonde vriendinnen". Evie legt het nog even verder uit: "We zoenen weleens met vriendinnen. Dan zoen ik een vriendin en komt hij er een beetje bij." Daar blijft het vervolgens niet bij, want Evie laat daarna graag het hoofd van haar vriend op hol slaan. "Dan leg ik de hand van die vriendin op z'n pik en wordt hij helemaal gek. Een beetje teasen, dat is wel leuk."

Alleen met andere meiden

YouTuber Nick is nog wel nieuwsgierig of ze dan alleen met andere meiden zoenen, of soms ook weleens met mannen. Daarop reageert Mike meteen met een 'nee'. "Ja, kijk. Ik val niet op jongens," legt Mike uit. "Zij kan een vrouw ook knap vinden, dus dan heeft zij er ook wat aan." Het koppel wil graag, dat ze er wel allebei iets aan hebben. Prima regel, toch? O, en even voor de goede orde: Evie valt ook niet écht op vrouwen, maar ze vindt vrouwen soms wel aantrekkelijk en volgens Mike zelfs geil. Aha, oké, duidelijk!

Lees ook: Wow! Zo hoog is de boete als Temptation Island-deelnemers details laten uitlekken