Stralend de zomer in? Check deze vier leuke make-up trends

Make-up door Djamila

De zomer is in aantocht, dus het is tijd om eropuit te gaan! Wil je ook graag op je best voor de dag komen tijdens een zomers uitstapje? Dan zijn er een aantal vrolijke make-up trends die je op weg kunnen helpen. In dit artikel vind je 4 hippe trends waarmee je deze zomer helemaal klaar bent om de show te stelen!.

1. Een roze gezicht

De nieuwe Barbie film is nog niet uit, maar hij heeft nu al de trend gezet voor deze zomer. Barbieroze is namelijk een kleur die we veel gaan zien de komende tijd. Roze oogschaduw, een roze blos op je wangen of knalroze lippen, het mag allemaal! Roze heeft een verjongend effect en geeft je gezicht een gezonde blos. Scoor dus maar alvast roze make-up zodat je on trend de zomer in gaat!

2. Klassieke rode lippen

Liefhebbers van een klassieke look zitten goed deze zomer. Bordeaux rood is namelijk dé kleur deze zomer en de lippen mogen dit jaar in deze kleur worden gestift. Een rode kleur lipstick staat mooi bij elke huidskleur en zorgt voor een classy make-up look. De kleur van deze zomer is bordeaux, een mooie donkere tint die alle aandacht op je lippen vestigt.

3. Winged eyeliner

Gebruik je graag eyeliner? Dan mag je je zwarte lijn dit jaar extra dik aanzetten. De zogenoemde winged eyeliner is namelijk een van de grootste trends. Hoe langer en dramatischer, hoe beter. Je tekent aan de boven- en onderkant van je ogen een lijntje en trekt deze naar buiten. Hoe ver en of je dit aan beide kanten van je oog wilt doen mag je zelf bepalen.

4. Felgekleurde ogen

Ben jij een kleurrijk type? Dan mag je je dit seizoen uitleven met felle kleuren oogschaduw. De kleuren om je ogen mee op te maken zijn geel, roze, oranje en groen. Het maakt niet uit of je alleen je oogleden kleurt of de oogschaduw aanbrengt tot je wenkbrauwen. Je kan ook verschillende kleuren mixen, als het maar fel gekleurd en vrolijk is.

Tip: breng voordat je met je make-up begint eerst een goede primer of foundation aan. Zo heb je een goede basis en blijft je make-up langer zitten. Zo geniet je langere tijd van je opvallende ogen.

Klaar voor de zomer 

Met deze vier leuke trends ben je helemaal klaar voor de zomer. Kies je favoriet en oefen hem alvast, zodat je hem straks moeiteloos aanbrengt. Met deze hippe trends straal je de hele zomer door!