Nóg meer drama: vier extra vrijgezellen in Temptation Island 2023

Media door Rochèll

Tijdens Temptation Island 2023 gaan vier koppels hun relatie testen. Zijn ze meant to be of is het gras toch groener aan de overkant? RTL liet eerder al weten welke verleiders en verleidsters we in het programma zullen zien, maar nu zijn er nog vier extra vrijgezellen van Temptation Island 2023 bekend gemaakt!

Temptation Island 2023: koppels, verleiders, verleidster en locatie

Temptation Island 2023: verleidsters

Eerder schreven we al over de verleidsters die mee zullen doen aan Temptation Island 2023. Aan dat lijstje kunnen we nu nog twee extra namen toevoegen. Danique en Giulia!

Danique

Danique is 20 jaar oud en komt uit Utrecht. De nieuwe vrijgezel is eigenaar van een tattoo-shop. Haar type? Een stoere man, die goed weet wat hij wil. En als die man dan ook nog een tattoos heeft, is dat al helemaal mooi meegenomen.

Giulia

Giulia is 26 jaar oud en komt uit Den Bosch. Haar ideale man is stoer, maar ook zorgzaam. Daarnaast moet hij initiatief tonen en een luisterend oor kunnen bieden wanneer nodig. Giulia bezit een eigen huis en en eigen bedrijf, maar zoekt alleen nog een man om het plaatje compleet te maken.

Temptation Island 2023: verleiders

Eerder schreven we al over de verleiders die mee zullen doen aan Temptation Island 2023. Aan dat lijstje kunnen we nu nog twee extra namen toevoegen. Quincy en Yesse!

Quincy

Quincy is 26 jaar oud en eigenaar van een barbershop. Hij is gek op sporten, maar ook niet vies van feestjes. Zijn charmes? Zijn uitstraling en humor. 

Yesse

Yesse is 28 jaar oud en komt uit Zaandam. Hij is een personal trainer, maar ook een dj. Wat hij zoekt in een vrouw? Een goede mindset, humor en passie.