6 x de leukste beautyvloggers op TikTok

Beauty door Jennifer

Inspiratie halen we tegenwoordig veelal van Instagram, maar vooral van TikTok. Hier zitten een heleboel beautyvloggers op, die vaak zorgen voor nieuwe viral trends op gebied van haar en make-up. Alleen wie wil je nou echt volgen? Voor het gemak heb je hier alvast een aantal van de leukste beautyvloggers op TikTok.

Lees ook: Deze TikTok-hack met een komkommer schijnt dus écht goed te zijn voor je huid

Chris Appleton

Grote kans dat je de naam Chris Appleton weleens voorbij hebt zien komen. Chris is namelijk een zeer bekende haarstylist en werkt ook voor diverse celebs, waaronder de populairste realityster: Kim Kardashian. Zijn filmpjes op TikTok gaan eigenlijk altijd viraal, maar zijn ook gewoon erg inspirerend. Hij zorgt dat iedereen glamourous de deur uit gaat.

@chrisappletonhair Try this Glam hair for Valentine’s Day ❤️@colorwow.hair ♬ original sound - Chrisappleton1

Hannah Mussette

Hannah Mussette is waarschijnlijk één van de mooiste beautyvloggers op TikTok met krullend haar. Ze showt haar krullen dan ook graag en deelt daarbij ook tutorials voor leuke kapsels. Al maakt ze zichzelf ook graag op voor de camera. En ook daar is ze niet slecht in!

@mussettee Doing my hair day 2 #fyp #naturalhair #3c4ahair ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Emma Chen

Beautyvlogger Emma Chen houdt zich graag bezig mooie, dreamy kapsels, die de nodige krullen bevatten. Ze houdt van wavy hair! Bij haar kun je terecht voor nonchalante messy buns en paardenstaarten, die soms ook geschikt zijn voor je trouwdag. Dat wil je zien!

@emmachenartistry

 

♬ Fantasy - Alina Baraz / Galimatias

Danielle Marcan

Veel beautyvloggers op TikTok houden zich bezig met make-up en vinden het daarbij ook leuk om zich helemaal te transformeren. Zo veranderde Danielle Marcan zichzelf weleens in Harry Styles en Dua Lipa. Wow! Ze is een ware make-up wizard. Zo maakte ze ook deze bijzondere make-uptutorial, waarbij het lijkt alsof je een gezicht vol tatoeages hebt.

@daniellemarcan #makeup #beauty ♬ Smile Like You Mean It - The Killers

Abby Roberts

Net als Danielle transformeert ook Abby Roberts zich graag in iemand anders. Zo lijkt ze in onderstaande video op een mix van Alice (uit Wonderland) en Lady Gaga. Nice! Abby is één van de grootste beautyvloggers uit het Verenigd Koninkrijk. Ze laat ook regelmatig zien, wat voor trendsetter ze is.

@abbyroberts

feeling extra terrestrial

♬ original sound - Beth

Hayley Bui

Wanneer er eens een make-uptrend viral gaat onder beautyvloggers op TikTok, doet Hayley Bui hier waarschijnlijk wel aan mee. Hayley – die wel wat weg heeft van Ariana Grande – haakt graag in op de nieuwste hypes. Al experimenteert ze zelf ook graag met haar cute gezicht. Zo doet ze in onderstaande video haar make-up met enkel en alleen een lippenstift. Interesting!

@hayleybuix With the right shade that‘s all you need ! Ib @hii.raeee #makeup #makeuphacks #lipstickhack ♬ Melting by Kali Uchis - 😹🔫

Lees ook: Deze viral beauty producten op TikTok zijn het waard om te kopen