Deze viral beauty producten op TikTok zijn het waard om te kopen

Gezicht door Zita

Tegenwoordig staat TikTok vol met mensen die bepaalde beauty producten aanprijzen bij hun volgers. Niet alle producten die hier gepromoot worden zijn altijd de moeite waard om te kopen. Het is dan ook lastig inschatten of het product voor jou werkt vanaf de andere kant van je telefoon. Daarom maken wij het je wat gemakkelijker en vertellen je welke viral beauty producten op TikTok de moeite waard zijn om te kopen.

Viral TikTok beauty producten

Op TikTok doen veel mensen zich voor als echt een beauty-goeroe. Het is dan ook erg makkelijk om tot beauty-goeroe gedoopt te worden op TikTok. Je hoeft alleen maar héél enthousiast te zijn over een product en mensen geloven dat het de moeite waard is om te kopen. Toch is (helaas) niet alles de hype waard. Om te voorkomen dat je onnodig moeite steekt in bepaalde producten, laten wij je TikTok viral beauty producten zien die wél de moeite waard zijn.

1.    Aquaphor

Aquaphor is een product dat al lange tijd te koop is, maar niet iedereen wist van dit bestaan af. Door TikTok gebruiken steeds meer mensen dit product en dat is meer dan logisch. Aquaphor is namelijk een wondermiddeltje tegen een droge huid en droge lippen. Ook bij een geïrriteerde huid of bij tattooverzorging helpt Aquaphor erg goed. Zeker de moeite waard dus om te kopen.

aquaphor

Shop Aquaphor bij Apotheek en Huid

2.    Dior Lip Glow olie

Als je de zachtste en meest gehydrateerde lippen ooit wil, dan is de Lip Glow olie van Dior het kopen waard. Deze olie is wat prijziger, maar dit viral product is de prijs meer dan waard. Voor glowy en gehydrateerde lippen is het zeker de moeite waard om dit product te kopen.

dior lip glow olie

Shop Dior Lip Glow olie bij ICI PARIS XL

3.    CeraVe SA cleanser

Dit viral TikTok beauty product gaat inmiddels al lange tijd mee, maar dat is meer dan logisch. De CeraVe SA cleanser is namelijk één van de betere cleansers die op TikTok rondgaat. De cleanser is heel mild en zorgt voor een zachte, schone huid. Ook verwijdert deze cleanser vuil en olie. Als je nog op zoek was naar een goede cleanser, dan is CeraVe SA een goede optie.

cerave cleanser

Shop CeraVe Sa cleanser bij Apotheek en Huid

4.    La Roche-Posay effaclar duo+

Tegen dit product kunnen we ook wel honderd keer ja zeggen. Wanneer je last hebt van onzuiverheden, is La Roche-Posay effaclar duo+ jouw redder in nood. Deze creme maakt verstopte poriën vrij en helpt om littekens na een puistje te voorkomen.

la roche posay effaclar duo

Shop La Roche-Posay effaclar duo+ bij Apotheek en Huid