Deze bureaus passen perfect in jouw slaapkamer

Wonen door Mozhda

Een bureau is onmisbaar in je slaapkamer. Je kunt eraan studeren, werken of even je make-upje bijwerken. Ben je opzoek naar een nieuw bureau? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze bureaus passen perfect in jouw bedroom interieur.

1. MIRA Home bureau €112,-

Dit bureau is niet alleen duurzaam en kwalitatief, maar het heeft ook een uniek design. De combinatie van de donkergrijze en donkerbruine kleur maken dit bureau klassiek. Vooral als je een donkere of grijze slaapkamer interieur hebt. Bovendien is dit bureau superhandig: je kunt je boeken en je favo spullen op de rekken zetten. Ze zijn binnen handbereik. Dit bureau heeft een ruim oppervlak op het werkblad. Je hebt genoeg ruimte om je laptop, lamp en spiegel neer te zetten. Tip: ga voor een grijze stoel om jouw slaapkamer look af te maken.

MIRA home bureau

2. Inklapbare wandtafel €99,95

Heb je een druk interieur waar bijna niks meer in past? Maar mis je nog wel een bureau? Dan presenteer ik aan jou dé oplossing: een inklapbaar bureau! Het dient ook als een kleine tafel voor de eetkamer. De tafel is goed bruikbaar om jouw werkzaamheden op te verrichten. Het is heerlijk ruim en makkelijk in elkaar te zetten. Klap het maar in wanneer je er geen gebruik van maakt. Je ziet al gelijk dat je er ruimte mee bespaart!

Inklapbare bureau

3. Bureau Fushion – Wit €248,-

Zoals Dutch Home Label al zegt: ga voor een moderne look in je interieur! Je kunt natuurlijk ook voor een simpel, wit bureau gaan als je even uitgekeken bent op die bureaus met een druk design. Een mooi voordeel aan dit bureau is dat het in elk interieur past. Daarnaast heeft dit bureau een vakje waar jouw leukste boeken in passen. Zie jij dit witte bureau al in je slaapkamer?

Bureau fushion wit

4. Bureau Monaco €169,-

Goede kwaliteit voor een goed prijs: dit bureau is onmisbaar in je slaapkamer! Het is heel stevig en heeft een stijlvolle eiken kleur. Het bureau heeft een simpel, maar fraai design. Het beschikt over een opbergkast en lade die ruim zijn. Het werkblad is ook ruim. Dit bureau heeft een uitschijfbare plank onder het werkblad. Natuurlijk kun je dit weglaten.

Bureau Monaco

5. Meubella €219,-

Ruime bureaus zien er prachtig uit in een ruime slaapkamer. Het is fijn om een ruim bureau te hebben als je er veel gebruik van maakt. Zo heeft dit L-vormige bureau een strakke, moderne uitstraling. Het bureau heeft een werkblad van 155 breed! Je kunt dus genoeg spullen op het werkblad sorteren. Bovendien heeft het een handige opberglade. Pleur je favo spulletjes er maar in!

Meubella