Vier manieren om je orgasme nog intenser te maken

Intiem door Chiara

Nu het buiten steeds killer wordt kunnen we wel wat knusse momenten gebruiken. Spannende momenten in de slaapkamer komen zjjn nu meer dan welkom. Om je vrijpartij nóg heter te maken hebben wij dé essentials voor nóg intenser orgasme voor je op een rijtje gezet.

1. Durex Orgasm Intense Gel
Masseer een paar druppeltjes van deze gel tijdens het voorspel op je clitoris voor een verpletterend orgasme. De formule van deze gel werkt zo dat de gevoeligheid van je intieme zone wordt verhoogd. De variatie van warmte, koelte en sensationele tintelingen zorgen voor intens genot. De intense gel vind je bij DurexShop.nl

2. Durex Play Vibrations
Samen genieten is dubbel genieten en dat kan heel goed met deze compacte vibrerende ring. Deze is speciaal ontworpen om zowel jou als je (bed)partner maximaal te stimuleren. Laat je fantasie de vrije loop en experimenteer met verschillende manieren en standjes om nieuwe sensaties te ontdekken.

3. Durex Orgasm Intense Condooms
Deze condooms zijn speciaal ontworpen om ons vrouwen sneller tot een hoogtepunt te brengen. De geribbelde textuur met nopjes werken erg prikkelend. Om nog maar te zwijgen over de stimulerende gel die over het rubbertje zit. Dit bewijst maar weer dat safe echt héél sexy kan zijn. Schroom niet en bestel deze prikkelende stimulanten bij Condoom.nl

4. Durex Play Delight
Onder het mom klein maar fijn is deze krachtig vibrerende stimulator speciaal ontworpen voor 5 uur trillend genot. Kom helemaal in de stemming voor een spannend avontuur of ontdek of je deze vibrator ook fijn vindt tijdens je vrijpartij. Een fijn feitje is dat de Play Delight waterdicht is. Dus dit speeltje komt ook van pas in de badkamer, knipoog.

Oeh la la! Krijg jij het ook al een paar tinten warmer? Je kunt deze must haves natuurlijk onder de boom leggen of op je eigen verlanglijst zetten als cadeautip. Maar als je echt niet kunt wachten, klik dan snel hier. Waarom zou jij jezelf niet meteen in het zonnetje zetten? Een intens hoogtepunt ervaren is altijd welkom, toch?