Waarom friends with benefits geweldig zijn

Intiem door Redactie Ze.nl

Geen zin in relatie maar wel lekker rondscharrelen en van bil gaan? Vooral lekker doorgaan! Want het fenomeen friends with benefits kent alleen maar voordelen. Nadelen zijn niet aan de orde. Wij zeggen: gaan met die banaan (letterlijk en figuurlijk)!

 
Jaloers gedoe, terechtkomen in een sleur of überhaupt alle drama’s meemaken die af en toe bij een relatie komen kijken. Allemaal dingen die we liever niet voor lief nemen. Dus wacht nog even met een relatie, en doe lekker aan friends with benefits. Waarom? Dat zullen wij jou snel vertellen!


Wel de lusten, niet de lasten. HA!
Dit klinkt als muziek in de oren, right? Nou we kunnen je vertellen dat het in de realiteit ook echt zo gaat. Alleen maar de lusten, en zeker niet de lasten. Want wanneer er ook lasten bij komen kijken, dan is de kans groot dat het op iets anders is uitgelopen dan friends with benefits. Whoops.
 
Me, myself and I
Ja, ook dit klinkt als muziek in de oren en laat dit nou ook nog eens de realiteit zijn. Denk lekker aan jezelf, dat doet je friend waar je alleen de benefits mee deelt zeer waarschijnlijk ook. Bepaal zelf wat je fijn vindt, oefen en enjoy!
 
Kost geen geld
Al die dates die een godsvermogen kosten, dat is bij friends with benefits niet aan de orde. Heerlijk! Geen discussies over wie wat moet betalen, gewoon een potje sexy time. Meer niet!


Oefening baart kunst

Zonder je ook maar ergens voor te hoeven schamen, kun je ongegeneerd lekker oefenen en je sekskunsten uitbreiden. En wanneer je dan toch uiteindelijk een relatie aangaat met iemand, heb je toch maar weer even goed kunnen oefenen. Kun je daarna je kunsten aan je nieuwe lover laten zien. En daar zal hij vast heel blij mee zijn!
 
No drama
Geen jaloers gedoe, geen boze blikken wanneer je een keertje niet kan, of twee keer niet kan, of drie keer niet kan, geen gedoe om geld, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lang verhaal kort: lekker rampetampen en no drama aloud.

Lekker logeren

Een avondje stappen om vervolgens bij hem het bed in te duiken voor een goede vrijpartij. Gewoon lekker doen waar JIJ zin in hebt. En als je hem twee weken niet ziet, maakt het eigenlijk ook gewoon helemaal niks uit. Geen verplichtingen, geen gezeur. Wiehoe!