Dit zijn de lekkerste geuren voor in huis voor dit jaar

Wonen door Maya Luz

Je wil graag dat je huis er mooi uitziet. Maar je huis lekker laten ruiken, dat mogen we zeker niet vergeten. Of je nou een fan bent van geurkaarsen, geurstokjes of liever gaat voor een spray. Dit zijn de lekkerste geuren voor in huis dit jaar.

Lees ook: 6 items voor het perfecte thuiskantoor

Rituals The Ritual of Jing Room Spray

We kennen Rituals natuurlijk van hun heerlijke douche- en bodycare producten. Maar hun room sprays zijn ook overheerlijk. De geur van deze spray is warm en fleurig. Het is een kalmerende spray en is dus heerlijk voor in huis als je lekker tot rust wil komen. De spray bevat helige lotus en jujube. Je hebt ook niet veel nodig van deze spray voor een goede geurervaring. Je doet dus lekker lang met deze heerlijke spray.

RITUALS The Ritual of Jing Parfum d'interieur - €26,90

Woodwick Evening Onyx Geurkaars

De kaarsen van Woodwick zijn top om meerdere redenen. Ten eerste ruiken ze natuurlijk ontzettend lekker, maar daarnaast maakt de kaars een fijn knipserend geluid wanneer deze is aangestoken. Voor dit jaar raden we de geur Evening Onyx aan. Deze kaars heeft frisse en koele tonen, wat heerlijk is voor het voorjaar. Je ruikt in deze kaars onder andere nectarine en grapefruit. Hiermee kun je jouw huis alvast heerlijk opfleuren terwijl we wachten tot de dagen weer langer worden en de nachten korter.

WoodWick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars - Evening Onyx - €37,90

The Olphactory Huisparfum Better Half

Wil jij jouw huis een energieboost geven dit jaar, dat doe je met deze luxe huisparfum van The Olphacatory. Van deze spay heb je niet veel nodig, daarnaast blijft de geur ook heerlijk lang hangen in je huis. Dit parfum dat in Spanje gemaakt wordt, heeft een houtachige geur. Perfect voor de herfst en winter.

The Olphactory - Luxe Room Spray - Huisparfum - Better Half - €29,95

Riverdale Diffuser Harmony

Voor liefhebbers van geurstokjes, raden we deze heerlijke geur van Riverdale aan. Deze geurstokjes blijf je lekker lang ruiken en hoef je dus niet meer naar om te kijken zodra je ze hebt neergezet. Daarnaast zijn geurstokjes een leuk extra decoratiestuk voor in huis. Deze geur is te omschrijven als zonnestralen in een flesje. Je ruikt rozengeur en peony.

Riverdale Diffuser Harmony Beige 100ml - €18,90

Rituals Sweet Jasmine geurkaars

Tot slot keren we weer even teurg naar Rituals, want naast fijne sprays, heeft Rituals ook heerlijke geurkaarsen. Deze kaars ruikt, zoals de naam al verklapt, naar jasmijn, maar hij heeft ook noten van citrus en sandelhout. De XL kaars kan wel zeventig uur branden!

RITUALS Sweet Jasmine XL geurkaars 1000 gram - €59,90

Lees ook: Een verzwaringsdeken: wat is het en waarvoor gebruik je het?