Mijn droompaleisje

Wonen door Janneke
Een prachtige witte wenteltrap, grote loungehoek en mooie open keuken: al járen zie ik mijn toekomstige huisje voor me. Helaas moet ik het als student nog doen met mijn 18 m2-kamertje. Maar hé, ideetjes opdoen kan altijd toch?!

Een hele dag rondlopen in de IKEA, heerlijk vind ik dat! Kijken in de leuke ingerichte ?huisjes?, op zoek naar mooie accessoires en meubels - en na afloop natuurlijk genieten van de Zweedse gehaktballetjes. Ook blader ik regelmatig door interieurboeken en bezoek ik woonblogs. Veel vrouwen zijn schoenenaddicts of kledingverslaafd; ik heb de neiging iedere week iets nieuws te kopen voor mijn interieur. Helaas staat er in mijn kleine stulpje geen geldboom?

Wit, gebruik van natuurlijke materialen, ruimtelijk & romantisch: zo zou ik mijn inrichting willen beschrijven. Een beetje de Scandinavische woonstijl dus. Regelmatig verzamel ik mooie plaatjes, om ideeën op te doen voor later. Kijk mee?

 
Mooie spulletjes
Zijn jullie net zo hebberig als ik, als het gaat om leuke spulletjes voor in huis? Hieronder heb ik een aantal mooie items geplaatst, die perfect passen bij mijn stijl. Ik wil werkelijk alles hebben!
Wat is jouw woonstijl?

Je hebt nu een beetje kunnen zien wat mijn smaak is op het gebied van wonen. In dit artikel kun je zelfs een kijkje in mijn huis nemen. Nu ben ik heel benieuwd naar jouw woonstijl! Is je woonkamer heel kleurrijk of juist niet? Is de inrichting van je slaapkamer strak of heeft het veel kleine prulletjes? Ik ben benieuwd!

Lijkt het je leuk om jouw huis aan de hand van foto's te showen, neem dan contact op via redactie@ze.nl!

Hoe is jouw huis ingericht?

Fotocredits: interieurblog.villadesta.nl