6 items voor het perfecte thuiskantoor

Werk & studie door Chloe

Inmiddels is thuiswerken in je eigen thuiskantoor meer dan normaal. Of je nou voor jezelf werkt of in loondienst bent: de kans is groot dat ook jij wel eens thuis achter je laptop zit te werken.

Toch gaat er niets boven een volledig ingericht kantoor. Deze plek is tenslotte ingericht op werk. Mis jij thuis het comfort van een echt kantoor? Met deze items creëer jij het perfecte thuiskantoor.

Een fijn bureau

Zit jij nog steeds met je laptop aan de eettafel? Tijd om daar verandering in te brengen. Het is namelijk belangrijk om je werk van je privéomgeving te scheiden. En daarbij zit een bureau ook een stuk comfortabeler. Ook hoef je niet iedere avond al je spullen op te ruimen voor het avondeten. Hoe fijn is dat?

Normann Copenhagen Journal bureau - €648,33

Goede bureaustoel

Bij een fijn bureau hoort natuurlijk ook een goede bureaustoel. Als je de hele dag zit in je thuiskantoor dan is de juiste houding erg belangrijk. Met een fijne bureaustoel voorkom je klachten zoals nek- en rugpijn. Je zal snel merken dat je werk zo een stuk comfortabeler wordt.

Doulton Office bureaustoel - €399,-

Zuiver OMG Office bureaustoel - €261,03

Bureaulamp

Een bureaulamp is misschien wel één van de eerste dingen waar je aan denkt bij het inrichten van je bureau. In het donker werken is natuurlijk helemaal niks. Zorg daarom voor een fijne lamp die niet al te veel ruimte inneemt. 

Hay Neon Tube LED lamp 50 cm - €49,-

Desk organizer

Pennen, papier en andere spullen kunnen al snel zorgen voor een hoop troep op je bureau. Met een desk organizer is dit probleem zo verholpen. Je kan al je spullen netjes opbergen en hoeft dus nooit meer te zoeken naar een pen.

Yamazaki Bureau organizer - €39,-

Ferm living Organiser van metaal - €79,-

Monitor of laptop standaard

Als je de hele tijd naar beneden zit te kijken omdat je scherm laag staat kan je behoorlijk veel last van je nek krijgen. Gelukkig is daar een handige oplossing voor. Met een monitor of laptop standaard verhoog je je scherm zodat je tijdens je werk in je thuiskantoor gewoon recht vooruit kunt kijken.

Yamazaki Tower pc monitorstandaard - €58,-

Memobord

Vergeet jij altijd alles en heb je overal losse papiertjes liggen? Tijd om daar verandering in te brengen. Door een memobord boven je bureau te hangen raak je nooit meer losse papiertjes kwijt en kan je jezelf in je thuiskantoor herinneren aan dingen die je anders vergeet.

Vtwonen wire memobord - €29,95

Perky memobord 50 cm - €42,50