Dit zijn de lekkerste verzorgingsproducten voor de winter

Lichaam door Chloe

In de winter hebben we allemaal wel last van bepaalde kwaaltjes. Een droge of ruwe huid of gescheurde lippen: ons lichaam heeft met de koude temperaturen aardig wat te verduren.

Daarom is het goed om je verzorgingsproducten hierop aan te passen. Deze verzrogingsproducten helpen jou de kou door.

Droge lippen

Van droge lippen hebben we allemaal wel eens last. Droge of gescheurde lippen kunnen behoorlijk vervelend zijn. Vooral als je houdt van een mooie lippenstift. Daarom is het goed om je lippen in de winter wat extra aandacht te geven. Gebruik bijvoorbeeld een fijne lipscrub of overnight lip treatment voor zachte lippen.

Burt's Bees Overnight Lip Treatment - €8,99

De Tuinen lipscrub - €2,99

Gevoelige huid

Een ander kwaaltje waar veel mensen last van hebben in de winter is een gevoelige huid. Je huid kan dan ruw en droog aanvoelen. Dat komt omdat er in dit koude seizoen veel bacteriën in de lucht hangen. Een fijne hydraterende bodycrème kan de perfecte oplossing zijn.

Pixi Glow Tonic ornament - €9,60

Mandarin Facial Hydrating Cream dag- en nachtcrème - €45,-

Handcrème

Ook onze handen krijgen aardig wat te verduren in de winter. Het kan zelfs zijn dat je naast last van een droge huid, ook last krijgt van kloven in je handen. Een vervelend kwaaltje wat ook behoorlijk veel pijn kan doen. Gelukkig kan je dat makkelijk voorkomen met de juiste handcrème.

Hello Sunday handcrème - €12,-

Ouai handlotion - €34,-