Bridget Maasland: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Bridget Maasland is presentatrice, model, dierenrechtenactiviste én voormalig danseres.

Over Bridget Maasland

Volledige naam
 Bridget Maasland
Geboortedatum
9 november 1974 (leeftijd 49 jaar)
Geboorteplaats
Den Haag, Zuid-Holland
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
Bridget heeft momenteel geen relatie

Achtergrondinformatie

De moeder van Bridget was visagiste. Niet vreemd dat ze dus als kind al veel met de televisiewereld te maken kreeg. Al jong deed ze het een en ander aan modellenwerk voor verschillende tijdschriften en liep ze kinderkledingshows. Echte bekendheid kreeg ze toen ze als vj aan de slag ging bij TMF. In 2000 kreeg Bridget een relatie met tv-producent Pepijn Padberg. In 2008 kregen ze een zoon: Mees Kingston Padberg. Een jaar later gingen Bridget en Pepijn trouwen om vervolgens datzelfde jaar nog uit elkaar te gaan.

Jeugd

Bridget groeit op in Den Haag, in een gezin van vier. Haar ouders hielden er een vrije opvoeding op na. Zelf was Bridget wel altijd een serieus, gedisciplineerd, meisje. Bridget gaat naar de leefwerkschool, daarna naar het Haags Montessori Lyceum. Haar ouders hebben een paar kledingwinkels, maar pakken ook andere dingen aan. Zo runnen ze een locatiebureau en organiseren modeshows.

Carierre

Bridget werkte bij TMF als vj en presentatrice en ook bij jongerenomroep BNN. Daar maakte en presenteerde ze onder andere programma's als De nationale IQ-test, Lijst 0, Een beetje Bridget, Neuken doe je zo!, BNN at work, BNN presenteert AVRO's sterrenslag en Katja vs. Bridget.

Daarna werkte ze bij televisiezender Talpa om nieuwe programma's te maken en te produceren. Onder andere Big brother 5 en Je leven in de steigers deed ze bij Talpa.

In 2006 poseerde Bridget naakt voor de Playboy. De opbrengst kwam ten goede aan de stichting Dutchypuppy, die ze zelf heeft opgericht.

in 2010 stapte ze over naar RTL Nederland. Daar maakte ze onder meer tv-programma Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?. Ook presenteerde ze vanaf 2007 regelmatig RTL boulevard.

In 2012 stapt Bridgte over naar SBS6 waar ze deel uit gaat maken van het presentatieteam van de late editie van Shownieuws en later ook van de eerdere editie op de avond. Een paar jaar later gaat ze weer aan de slag voor RTL en ook weer bij RTL boulevard. Programma’s als Dance dance dance (deelnemer)  en De zwakste schakel (presentatrice) volgden. Recent deed ze mee aan Het Perfecte Plaatje en The Masked Singer.

Vermogen Bridget Maasland

Het is niet bekend wat het vermogen van Bridget precies is.

Instagram Bridget Maasland

Bekend van

TMF

De carrière van Bridget begint in 1995 bij TMF, waar ze alle kans krijgt om zich te ontplooien. Ze vormt in die tijd met TMF-collega's Fabienne, Isabelle en Sylvana ook nog de gelegenheidsgroep The Magnificent Four.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Bridget Maasland

Wie is de ex van Bridget Maasland?

Met haar ex Pepijn Padberg heeft ze zoon Mees gekregen.

Wat voor winkel heeft Bridget Maasland?

In 2011 lanceerde Brdiget haar eigen kledingmerk B By Bridget. Na enkele jaren werd dat merk omgedoopt tot InnerCalm By Bridget. In 2018 stopte dat en bleef alleen winkel Melting Pot in Amsterdam over.

Hoeveel kinderen heeft Bridget Maasland?

Bridget heeft één zoon, Mees.

Wie was Bridget Maasland in The Masked Singer?

Bridget bleek het paard te zijn in The Masked Singer

Heeft Bridget Maasland een tatoeage?

Bridget heeft in ieder geval een tatoeage op haar onderrug.

Wanneer waren André Hazes en Bridget Maasland samen?

In 2019 hadden André Hazes en Bridget een kortstondige relatie.

Hot or Not?

  • Yes! (3)
  • Nope! (2)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress