FOTO: Bridget Maasland stelt haar nieuwe vriend voor

Celebs door Laura

Bridget Maasland teaste vorige week al naar haar nieuwe liefde op Instagram. Toen kregen we enkel een sneak peek te zien. Het maakte ons wel heel nieuwsgierig naar de mysterieuze man in Bridgets leven. Gelukkig deelt ze vandaag trots een kiekje in vol ornaat. Meet Christian!

bridget maasland

Lees ook: Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van zoon

Heel leuke date

Bridget vertelde vorige maand in haar podcast dat ze weer aan het daten is. "Ik had een heel leuke date", zei ze enthousiast. Het was wel iets meer dan een leuke date, merkte haar co-host en vriendin Justine Marcella. 

Christian

Het gaat om de (net) 30-jarige Christian Henry. Hij is 16 jaartjes jonger dan Bridget, maar dat geeft niet. Leeftijd is maar een getal. Henry is consultant bij een wereldwijde vastgoedinvesteerder. 

Een paar weken geleden bevestigde Henry dat hij inderdaad met de presentatrice aan het daten was, maar hij wilde het toen "niet groter maken dan het nu is".

Sneak peek

Een week geleden deelde Bridget ook een foto met haar nieuwe vriend op Instagram. Echter zag je hier alleen een stukje van zijn arm in beeld. Blijkbaar was de presentatrice toen nog niet klaar om hun relatie Insta official te maken.

Vóór Christian had Bridget een korte, maar krachtige affaire met André Hazes. Met Pepijn Padberg heeft ze een zoon.

Lees ook: FOTO: Bridget Maasland stelt haar nieuwe vriend voor

Beeld: Brunopress