Wat jouw handtekening over jou zegt

Psyche & spiritualiteit door Mozhda

Signature, please? Je zou het kunnen zien als een paar lijntjes, maar een handtekening zegt veel over je persoonlijkheid. Het is jouw unieke vertegenwoordiging. Tijd om te feiten op een rijtje te zetten: dit is wat jouw handtekening over jou zegt!

 

De leesbaarheid en grootte van je handtekening

Is je handtekening leesbaar? Dan ben je een open en eerlijk persoon. Als je een onleesbare handtekening hebt, ben je een snelle denker. Je bent niet het makkelijkst als je een handtekening hebt waarvan je alleen de initialen kunt lezen: het kost tijd om jouw vertrouwen te winnen! Ook ben je met een grote handtekening extraverter dan mensen met een kleine handtekening.

Omhoog of omlaag?

Ambitieuze en succesvolle mensen hebben een handtekening die omhooggaat. Een grote hoek in de handtekening geeft ook aan je ambitieus bent in je persoonlijke leven. Daarentegen benadrukt een handtekening die omlaaggaat depressiviteit en gevoelloosheid.

Het lettertype van je handtekening

Je bent een aardig persoon als je handtekening uit krullende letters bestaat. Je hebt een goed humeur en een goed gevoel voor stijl! Heb je een hoekige handtekening? Dan ben je waarschijnlijk erg streng, correct en gedisciplineerd.

De inhoud van je handtekening

Bestaat je handtekening uit je voornaam en achternaam? En is jouw voornaam groter dan je achternaam? Great news: dit betekent dat je onafhankelijk bent! Je vertegenwoordigt alleen jezelf.