Deze sterrenbeelden roddelen het meest

Psyche & spiritualiteit door Mozhda

Gossips: we luisteren er graag naar en kunnen onszelf niet stoppen. En sommigen onder ons vinden het stiekem leuk om die juicy roddels te verspreiden. De ene persoon doet dit vaker dan de ander. De sterren schetsen hier een concreet beeld over. De volgende sterrenbeelden zijn volgens de sterren een pro in roddelen! En, staat jouw sterrenbeeld er ook tussen?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

“Nee, ik ben te volwassen voor deze roddels”, zegt de Waterman terwijl hij/zij zijn/haar oren spitst. Hij/zij wil absoluut geen drama in zijn/haar eigen leven, maar is niet vies van drama in andermans leven. Hij/zij is altijd in staat om de gossips aan vrienden te vertellen. Hij/zij maakt de roddels spicier dan ze zijn. Het zit nou eenmaal in de natuur van de Waterman.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Net als een tweeling in één lichaam heeft dit sterrenbeeld twee verschillende persoonlijkheden. Het is maar de vraag welke jij tegenkomt. Hij/zij is zeker niet op zijn/haar mondje gevallen! Hij/zij gebruikt de ene persoonlijkheid om jouw vertrouwen te winnen. Met de andere persoonlijkheid achterhaalt hij/zij bepaalde informatie. Hoe betrouwbaar hij/zij ook overkomt, wees voorzichtig. Binnen no time gaan de roddels over jou rond als een lopend vuurtje. Met dank aan Mister/Miss Tweelingen, ofcourse.

Leeuw (23 juli t/m augustus)

Dit sterrenbeeld bouwt een sociaal netwerk op door te… roddelen! Hij/zij heeft een sterke mening en wil de aandacht van anderen trekken. Dit doet hij/zij door de mening van anderen te vragen. Hij/zij klikt met anderen door te roddelen en wil stiekem zijn/haar naam horen in de roddels die rondgaan. This person reallly loves attention. Hij/zij heeft altijd een mening of oordeel klaarstaan waar jij niet op staat te wachten.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Een onschuldig gezicht, maar een tikkeltje duivels vanbinnen. Dat is Weegschaal in a nutshell als het om roddelen gaat. Hij/zij gebruikt deze gave niet alleen vertrouwen te winnen, maar er ook mee weg te komen! Hij/zij weet dondersgoed dat niemand dit van verwacht. Vraag maar eens of hij/zij over je roddelt. Hij/zij doet alsof hij/zij geen idee heeft waar jij het over hebt.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De nieuwsgierige Schorpioen wil altijd up-to-date blijven. Dit intense sterrenbeeld is right in your face: hij/zij vraagt precies wat hij/zij wil weten en is heel nieuwsgierig; Hij/zij deelt de sappige gossips pas als hij/zij het écht interessant vindt. Maar de Schorpioen is ook goed in geheimen bewaren. Hij/zij houdt zijn/haar mond als hij/zij weet dat het negatieve gevolgen voor zichzelf gaat hebben.