Deze sterrenbeelden kunnen het beste met geld omgaan

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Nieuwe trui hier, lekkere pizza daar... Gierig ben je in ieder geval niet te noemen, eerder een makkelijke spender. Soms kan dit voor geldproblemen zorgen omdat de verleiding af en toe zó moeilijk is te weerstaan. Anderen daarentegen kunnen juist wél heel goed omgaan met geld. Jullie hebben je zodiac sign in ieder geval niet met elkaar gemeen, want déze sterrenbeelden hebben hun geld altijd op orde.

Lees ook: Het ultieme beroepsadvies voor jouw sterrenbeeld

Deze sterrenbeelden kunnen het best met geld omgaan

Geld beheren, sparen en behouden is niet altijd makkelijk, maar voor sommige mensen is het een gegeven. Deze lucky bastards hebben hun geldzaken dan ook altijd op orde en weten van 26 januari 2016 nog wat, waar en hoeveel ze hebben uitgegeven op die dag. Verantwoordelijke keuzes maken op het gebied van geld is voor hen dan ook een eitje - iets waar velen nog wat van kunnen leren. Hulp nodig om goed met geld om te gaan? Dan kun je het beste deze hulp zoeken bij een van deze sterrenbeelden. 

Kreeft (22 juni - 23 juli)

Financiële afhankelijkheid staat bij de Kreeft hoog in het vaandel en daar hard voor werken is dan ook zeker heel belangrijk. Dit teken is een zuinig teken, die graag alles bijhoudt wat in en uit het potje gaat. Ook komen impulsaankopen maar vrij weinig voor en is het spenderen van loze euro's een nachtmerrie. Waarom dichtbij parkeren en betalen als je ook gratis je auto kan stallen en vijf minuten langer moet lopen? It's all about the small things. 

Stier (20 april - 21 mei)

Stieren zijn goede onderhandelaars. Zien ze ergens de waarde niet van in, dan proberen ze het ding altijd voor een lagere prijs op de kop te tikken of gaan ze fijn op zoek naar een andere winkel met wél een waardige prijs. Als het goedkoper kan, waarom zou je er dan niet wat moeite voor doen? Besparen op dingen als energie, zorg en bijvoorbeeld internet en televisie is dan ook bijna een hobby te noemen voor dit teken. De overgehouden euro's kunnen daarna mooi op de spaarrekening. 

Maagd (24 augustus - 23 september)

Organisatie is een van de grootste hobby's en karaktertrekken van de Maagd. Sparen en geld beheren is dan ook een fijne tijdsbesteding voor dit teken. Alle verschillende potjes in de bankierenapp en notities met dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse uitgaven zijn een vorm van therapy. Ook vindt ze het overhoop halen van foldertjes en aanbiedingen ontzettend fijn om te doen. Geld uitgeven gaat wel wat makkelijker, maar wel aan dingen die in de aanbieding zijn. 

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Schorpioenen zijn slim en weten dan ook veel van financiële en economische zaken af. Grote kans dat dit teken hier dan ook een carrière in opzoekt. Investeringen, beleggen, slim sparen en wél geld uitgeven: de Schorpioen snapt alles en weet dan ook precies om daarmee op een goede manier om te gaan. Als je iemand moet vertrouwen met de zegen van een grote uitgave, dan is het dit teken wel. 

Lees ook: Deze sterrenbeelden winnen het snelst een discussie