Het ultieme beroepsadvies voor jouw sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Mozhda

Het is op zijn zachts gezegd een uitdaging om een ​​carrièrepad te kiezen dat je de rest van je leven wil bewandelen. Maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen! Kijk naar je sterrenbeeld als je aan het volgende hoofdstuk van je carrière wil beginnen.

Ram (21 maart - 20 april)

Follow the leader, oftewel volg de Ram. Je bent een geboren leider. Charismatisch, zelfverzekerd, ambitieus en impulsief. Ram, jij bent de baas! Je neemt geen blad voor je mond. Je bent daarom een geboren bedrijfsmanager en Sales & Marketing Manager. Ook kun je – wanneer het op je carrière neerkomt – uitmuntende adviezen geven. Jij hebt een visioen. Ook een job als projectleider past perfect bij jou!

Stier (20 april - 21 mei)

De down to earth Stier werkt grondig en geduldig. Je houdt van routine en bent gedreven. Je zet door totdat je jouw doel hebt bereikt. Een beroep als ingenieur past goed bij jou! Maar je bent als Stier ook de teken van de schoonheid. Een loopbaan als modeontwerper, visagiste of kapper past in jouw straatje. Jij vindt het dus ook niet erg om met je handen te werken: je kan een eersteklas chefkok worden!

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Je bent veelzijdig en je houdt van flexibiliteit. Je houdt van a brand new day: je wil elke dag iets anders meemaken. Kinderen zijn onvoorspelbaar, daarom past een beroep als leraar bij jou. Je bent ook erg charmant, intelligent en je kan aan één stuk door praten. Vandaar dat een beroep als communicatieadviseur perfect bij jou past! Bovendien bezit je de kennis, leergierigheid en discipline om wetenschapper te worden.

Kreeft (22 juni - 23 juli)

Door jouw zachtaardige aard geef je om de mensen om je heen. Je bent zeer intuïtief en je bent gevoelig om de behoeften van anderen. Kreeft, jij kan een uitstekende verpleegster, verpleegkundige of maatschappelijke werker worden. Ook ben je dol op het comfort in thuis. Om die redenen kun je zeker een makelaar worden. Maar je bent ook creatief en je houdt van positieve veranderingen. Een carrière als interieurontwerper is voor jou weggelegd!

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

Je wil altijd in de spotlight staan. Je bent niet bescheiden als je aandacht krijgt, nee, je vindt het geweldig! Jouw toekomst ligt bij een beroep als acteur, stand-up comedian, influencer of model. Je hebt ook een ijzersterke mening en je staat altijd achter je beslissingen: you dominate the scène. Daarom passen beroepen als motiverende spreker en politicus ook bij jou!

Maagd (24 augustus - 23 september)

Hardwerkend, een prof in analyseren en de details herkennen en scheiden: dat is maagd in a nutshell. Jij kan makkelijk met getallen werken. Daarom passen banen als business analist, accountant en wiskundige perfect bij jou! Je bent een perfectionist en je hebt een healthy lifestyle. Maagd, jij zou een goede diëtist kunnen zijn! Je bent ook georganiseerd, je houdt van orde en een rustige omgeving. Om die reden past een baan als bibliothecaris ook bij jou.

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Je bent een sociale vlinder en je kan makkelijk met mensen opschieten en bemiddelen. De ideale eigenschappen voor een personeelsmanager! Je kan makkelijk beslissingen voor anderen nemen en je bent gedreven om anderen te begeleiden. Je hebt geen moeite met het nemen van de leiding: je kan een eventplanner worden. Maar je hebt ook een onderscheidende en merkwaardige stijl. Met een baan als stylist zou je je creatieve aard goed benutten.

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Zwart-wit, intens en dominant: jij blijft in debat totdat je het argument wint. Daarom past een carrière als advocaat perfect bij jou. Je bent nogal mysterieus en je bent gedreven om moeilijke uitdagingen aan te gaan. Jij geeft niet op! Je komt aan informatie waar anderen niet makkelijk aan kunnen komen. Beroepen als spion, detective en misdaadverslaggever passen daarom bij jou. Je bent niet oppervlakkig en je kijkt graag naar de ziel van een persoon. Je bestudeert mensen om je heen grondig door: een baan als psycholoog past ook perfect bij jou. Je bent ook gefascineerd door seks en daarom zou het beroep seksuoloog jouw roeping kunnen zijn.

Boogschutter (23 november - 22 december)

Je kan niet stilstaan en je bent altijd toe aan afwisseling. Je vindt een baan met een vaste routine saai. Door jouw avontuurlijke nature past astronaut het beste bij jou. Je bent impulsief en houdt van het extreme. Je houdt ervan om los te gaan in een compleet andere omgeving! Ook passen beroepen als natuurfotograaf in het wild, professionele klimmer en safari guide uitstekend bij jou. Daarnaast ben je een doorbijter en houd je tot het uiterste vol. Je vindt het leuk om anderen te motiveren en je hebt een sportersmentaliteit. Om deze redenen kun jij een personal trainer worden!

Steenbok (22 december - 20 januari)

Je bent georganiseerd, ambitieus, consistent en je houdt een vaste routine aan. Net als maagd walg jij niet van getallen (zolang je daar maar bakken geld voor terug ziet!). Daarom passen beroepen als econoom en bankier bij jou. Ook past juwelier bij jou: je houdt van shiny dingetjes en je hebt een aanzienlijke hoge klasse! Door jouw zeer georganiseerde karakter vind jij het makkelijk om stukken informatie op een logische manier te archiveren. Hierom kan jij een uitstekende juridische secretaresse worden.

Waterman (21 januari - 19 februari)

Door jouw excentrieke aard houd je ervan om out of the box te zijn én te denken. Als iedereen naar rechts loopt, dan loop jij als enige naar links! Ook heb je je eigen unieke interesses en hobby’s die anderen niet zo snel zouden hebben. Kortom: je bent een uniek en open-minded persoon. Om deze redenen kun jij een astronoom worden. Ook ben je een eerlijk persoon en ben je pro-gelijke rechten. Bovendien ben je objectief en rationeel. Hierom kun jij een uitmuntende rechter zijn. Je bent humanitair en je kan door mensen heen prikken. Daarom past humanresourcesmanagement perfect bij jou. Daarnaast ben je assertief en wil je van de wereld verbeteren. Beroepen zoals milieu ingenieur en fondsenwerver passen om die reden perfect bij jou.

Vissen (19 februari - 20 maart)

Een van het meeste creatieve en artistieke sterrenbeeld is Vissen. Je ziet schoonheid in dingen die anderen niet zo snel zouden zien. Je bent een flexibel persoon: je bent altijd toe aan afwisseling. Beroepen waarbij je jouw diepe emoties en escapistische aard kunt uiten passen het beste bij jou. Denk aan schrijver, schilderaar en kunstenaar. Als je waagt om jezelf bloot te stellen kun je zanger of toneelspeelster worden. Maar je bent ook empathisch en je kunt in de zorg werken als verpleegkundige.