Heeft jouw liefdesleven een boost nodig? Draag dan deze kristallen bij je

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Kristallen kunnen voor veel dingen nuttig zijn. Ze kunnen je helpen met rust vinden, meer zelfvertrouwen krijgen en ook met je liefdesleven. Heb jij het idee dat jouw liefdesleven wel een boost kan gebruiken? Dan zijn dit de beste kristallen om te hebben of bij je te dragen!

Lees ook: Zit je niet lekker in je vel? Deze kristallen geven jouw zelfvertrouwen een boost

Maansteen

Maansteen is een steen die rust en balans brengt. Deze steen staat erom bekend dat hij geluk brengt in de liefde. Maansteen herinnert ons eraan dat zelfs in de meest donkere tijden, er altijd licht van hoop te vinden is. Dit kristal zou mensen weer bij elkaar kunnen brengen op een fysieke maar ook emotionele manier. Deze is dus ideaal om te hebben wanneer je emotioneel niet met iemand op één lijn ligt, of voor wanneer jij en die ene persoon een afstand tussen jullie in hebben.

Lapis Lazuli

De Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen die jou helpt met de sleutel tot iedere goede relatie: communicatie. Deze steen nodigt je uit om jouw waarheid te delen met jouw omgeving. Wanneer jij je verkeerd begrepen voelt, helpt deze steen jou om je gevoelens onder woorden te brengen zonder een angst die ons tegenhoudt. Een Lapis Lazuli is dus ideaal wanneer de communicatie in jouw relatie een probleem voor jullie vormt en wanneer je merkt dat je het moeilijk vind om open en eerlijk te zijn met een partner.

Citrien

De gouden gloed van citrien straalt vreugde uit, daarmee geeft het kristal jou een reminder dat liefde voor veel geluk kan zorgen in je leven. Voor wie soms in een moeilijkere tijd in een relatie zit, geeft deze steen je de mogelijkheid om de mooie dingen aan de liefde weer in te zien. Draag deze steen bij je als je het gevoel hebt dat je relatie een oppepper kan gebruiken. Want helaas bestaan relaties uit pieken en dalen, en soms hebben we een beetje hulp nodig om terug te komen bij de piek.

Carneool

Rood is de kleur van passie, net als carneool en dus is dit het perfecte kristal voor als je behoefte hebt aan passie. Carneool is de steen die staat voor vastberadenheid, vreugde en moed. Daarnaast is de steen een talisman voor liefde en roept het passie op. De steen moedigt ons aan om risico's te nemen en nieuwe dingen te proberen, terwijl we onze angst loslaten. Carneool is dus een must have als jouw relatie wel wat meer spanning kan gebruiken.

Aventurijn

Aventurijn is een kristal dat in verbinding staat met het hart. Het is een goede steen voor wanneer je op zoek bent naar een nieuwe liefde omdat het de energie meedraagt van succes. Aventurijn geeft jou de kracht en energie om van jouw dromen, realiteit te maken. Mocht jij dus op zoek zijn naar iets wat jou geluk brengt, dan is deze steen perfect voor jou. Een beetje extra moed om op je crush af te stappen is altijd welkom!

Lees ook: Dit is waarom jij jouw kristallen moet opladen, en zo doe je het