Zit je niet lekker in je vel? Deze kristallen geven jouw zelfvertrouwen een boost

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Voel jij je niet helemaal jezelf of heb je het idee dat jouw zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken? Kristallen kunnen jou hier enorm mee helpen. De energieën van deze stenen helpen jou het meest om weer in jezelf te geloven en je weer zelfverzekerd te voelen.

Lees ook: Nieuwsgierig naar kristallen? Deze vijf stenen zijn onmisbaar voor beginners​​​​​​​

Bergkristal

Een bergkristal bij je dragen is alsof je direct communiceert met de beste versie van jezelf. Het bergkristal staat bekend als een erg krachtige steen die de voordelen van andere stenen versterkt. Daarnaast werkt deze steen ook geweldig op zichzelf. Het bergkristal zou helpen met het versterken van jouw intenties en versterkt jouw vertrouwen in je eigen intuïtie. 

Jade

Jade is de steen voor goed geluk. Daarnaast helpt deze steen ook met het verbeteren van zelfvertrouwen en brengt jou helderheid in je hoofd. Jade zou ontzettend goed zijn in jou helpen met herkennen wat jou tegenhoudt in je leven. Als je een Jade bij je draagt wordt het makkelijker om over obstakels heen te komen en jouw doelen te bereiken.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn is een krachtige steen die jou helpt een te connectie maken met jouw diepste gevoelens, wat ideaal is als je op zoek bent naar heling en bescherming. Met een Zwarte Toermalijn aan je zijde, voel jij je extra zelfverzekerd en ben jij je meer bewust van je innerlijke kracht. Deze steen is ideaal voor iedereen die haar eigen positieve energie wil beschermen tegen het slechte humeur van anderen.

Sodaliet

Sodaliet biedt een goede boost voor iedereen wiens creativiteit geblokkeerd wordt door de afwezigheid van zelfvertrouwen. Sodaliet helpt jou met het vinden van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Daarnaast zou de steen helpen om je diepste gevoelens te uiten en afscheid te nemen van de gewoonte om een people pleaser te zijn.

Granaat

Tot slot, Granaat is één van de beste stenen voor zelfvertrouwen. Het helpt jou om ongezonde gewoontes en gedrag los te laten dat ervoor zorgt dat jij aan jezelf twijfelt. Granaat is een perfecte steen om vrede en balans te creëren. Hierdoor sta jij een stuk sterker in je schoenen.

Lees ook: Rituelen om te doen tijdens volle maan