Dit zijn de beste dagcrèmes met spf voor deze zomer

Gezicht door Paula Heeger

Je huid goed insmeren is altijd belangrijk, maar als het zomer is helemaal. Smeer je gezicht daarom elke dag in met een zonnebrand of een spf in je dagcreme. Weet je niet waar je moet beginnen? DIt is waarom spf in je dagcrème zo belangrijk is (en we tippen je de beste dagcrèmes met spf zodat je meteen aan de slag kunt!)

dagcreme met spf, beste dagcremes met spf

Wat is spf en waarom is het belangrijk?

Dagcrèmes met spf zijn net even anders dan normale dagcrèmes. Er zit namelijk een zonnefactor in: Sun Protection Factor, ook wel spf. De spf is er in verschillende factoren - van spf5 tot spf50. In de zomer is het verstandig om een zo hoog mogelijke factor te gebruiken, omdat je gezicht hierdoor niet verbrandt. Door je huid niet teveel aan de zon bloot te stellen en een dagcrème met spf te gebruiken, is de kans op vroegtijdige rimpelvorming kleiner. Bye bye, huidveroudering. Combineer de dagcrème met spf met beautyproducten om je huid steviger te maken en je bent helemaal klaar voor deze zomer.

Dit zijn de 3 beste dagcrèmes met spf voor deze zomer

Beste dagcrème met spf #1 - Hello Sunday dagcrème met SPF50

Als je een dagcrème met spf50 zoekt die niet superduur is, dan zit je goed met deze dagcrème van Hello Sunday. Ook fijn om te weten is dat deze crème vegan is én je (gevoelige) huid goed hydrateert.

beste dagcreme met spf, dagcreme met spf50

Hello Sunday The everyday one - Face Moisturiser SPF50 bij Douglas.nl

Beste dagcrème met spf #2 - Kiehl's dagcrème met SPF30

Een prima hydraterende crème voor elke dag is zeker deze van Kiehl's. Inclusief spf en beetje anti-aging. Ook zit er antarcticine in, wat ervoor zorgt dat de spf ook prima werkt bij koude temperaturen. Kortom: een van de fijnste dagcrèmes met spf als je naar het ingrediëntenlijstje kijkt!

dagcreme met spf

Kiehl's Ultra Facial Cream SPF 30 bij Douglas.nl

Beste dagcrème met spf #3 - Luchtige dagcrème van Paula's Choice met SPF50

Een lekkere luchtige lotion met die beschermt tegen huidveroudering en bruine zonnevlekjes, dat is deze dagcrème van het populaire merk Paula's Choice. Ook zit er groene thee-extract in deze crème, dat ervoor zorgt dat je huid rustig blijft. Een perfecte optie als je een gevoelige huid hebt.

dagcreme met spf

Paula's Choice Resist Anti-Aging Vloeibare Dagcrème SPF 50 bij Bol.com