Kyla heeft 15 piercings op haar gezicht: “Trots om een menselijk speldenkussen te zijn”

Lichaam door Jennifer

Wanneer iemand een tattoo neemt, wilt diegene er vaak nog meer. Zou het zetten van piercings net zo verslavend werken? Voor de 20-jarige Kyla blijkbaar wel. Zij heeft namelijk maar liefst 15 piercings op haar gezicht en ze is er trots op.

Lees ook: Alles over een daith piercing én mijn persoonlijke ervaring ermee

Uniek lichaam

Elk mens is uniek, maar Kyla heeft een bovengemiddeld uniek lichaam. En daar is ze zelf heel blij mee. Aan het Engelse Mirror vertelt ze dat mensen haar vaak aanstaren. Niet alleen heeft ze namelijk een heleboel piercings op haar gezicht, ook heeft ze diverse tatoeages, uitgerekte oorlellen en een gespleten tong. Zo! Hier is ze zelf maar al te trots op. “Ik ben trots om een menselijk speldenkussen te zijn,” vertelt ze. Het kostte haar ruim 4.500 euro, but it’s worth it wat haar betreft.

Ongewenste blikken

Ze krijgt dus wel wat commentaar en ongewenste blikken, maar hier kan ze mee omgaan. Ze zegt: “Wat kan mij het schelen? Het is mijn gezicht, het maakt me echt gelukkig.” En zo is het. Voor Kyla is het ook niet raar. Zij groeide op in een familie, waar tatoeages en kleine, ‘normale’ piercings een ding waren. “Het wekte mijn interesse als kind, al houd ik zelf van groot en gedurfd,” vertelt ze.

Statement maken

Met haar unieke uiterlijk wil ze een statement maken. Dit lijkt te lukken met meer dan 10.000 volgers op TikTok en ruim 7.500 volgers op Instagram. Ook blijkt ze mensen te inspireren met haar uiterlijk. Zo zegt ze: “Ik heb een moeder gesproken, die me vroeg naar neusvleugelpiercings voor haar eigen dochter.” Wauw!

@xedgeporvidax 💅🏼 #bodymodification #piercings #splittongue #goth #nonbinary ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Lees ook: Tepelpiercing: dit moet je van tevoren weten